Nieuw op Netflix: 'Narcos: Mexico' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Narcos: Mexico' seizoen 2

Het tweede seizoen staat vanaf donderdag 13 februari 2020 op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 12 februari 2020 om 14:51

Het was voor fans van Narcos: Mexico best even wachten op het vervolg, maar deze staat er nu toch eindelijk aan te komen. Morgen, donderdag 13 februari 2020 is het tweede seizoen van de reeks namelijk te bekijken op Netflix!
Een trailer die eerder reeds op de wereld werd losgelaten (zie onderaan dit artikel) heeft in ieder geval duidelijk gemaakt dat de strijd om de Mexicaanse drugswereld nu pas echt gaat beginnen. In het eerste seizoen van Narcos: Mexico was er al sprake van de nodige spanning, maar er wordt verwacht dat dit eigenlijk nog maar een voorsmaakje was voor wat komen gaat.

Walt Breslin
In het eerste seizoen van Narcos: Mexico leek de hoofdrol nog weggelegd te zijn voor Enrique Camarena, maar daar zou het tweede seizoen zomaar eens verandering in kunnen brengen. Nu lijkt die hoofdrol namelijk opgeëist te worden door Walt Breslin. Niet alleen verscheen Walt reeds in de laatste aflevering van het eerste seizoen, daarnaast was hij voordien ook al te horen als vertelstem. Het spreekt evenwel voor zich dat ook in het tweede seizoen van Narcos: Mexico de rol van slechterik terug is weggelegd voor Félix Gallardo.

Ben jij ook al zo benieuwd naar wat het tweede seizoen van Narcos: Mexico allemaal in petto zal hebben? Dat kan je vanaf morgen, donderdag 13 februari 2020 ontdekken op Netflix! In afwachting van de lancering van het tweede seizoen biedt de onderstaande trailer je alvast een leuk (en spannend) voorsmaakje!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Narcos Mexico, Netflix, serie

Populair nieuws