The CW maakt bizarre Stephen King-verfilming 'Revelations'

The CW maakt Stephen King-verfilming 'Revelations'

De verhalen van King die nog verfilmd moeten worden, beginnen langzaam op te raken!

Zilko Tarici, 22 juli 2020 11:22

Alles en iedereen lijkt mee te willen liften op de golf succesvolle verfilmingen van Stephen King-verhalen die we de laatste jaren hebben gezien. Het nieuwste voorbeeld hiervan is het korte verhaal The Revelations of Becka Paulson, dat door The CW wordt verfilmd als tv-serie Revelations.
Het verhaal werd in 1984 voor het eerst gepubliceerd door Rolling Stone en werd later toegevoegd aan gelimiteerde oplages van de boeken Skeleton Crew, The Tommyknockers en I Shudder At Your Touch. Het verhaal gaat over de titulaire Becka Paulson, een dame die zichzelf per ongeluk door het hoofd schiet met een spijkerpistool en daarna opeens blijkt te kunnen praten met foto's. Wanneer ze begint te communiceren met een 3D-afbeelding van Jezus bovenop haar televisie is ze ervan overtuigd dat ze onze planeet moet redden van de ondergang.

Niet de eerste verfilming
Het is overigens niet de eerste keer dat het korte verhaal wordt verfilmd. In de jaren '90 bracht een aflevering van de serie The Outer Limits het verhaal voor het eerst tot leven. Catherine O'Hara speelde toen de hoofdrol.

Bron: Variety

Lees meer over: Stephen King, The Revelations of Becka Paulson, Revelations, The CW, The Tommyknockers, Skeleton Crew, I Shudder At Your Touch

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws