search
Dit wordt het verhaal voor 'Greys Anatomy' seizoen 17!
Series / Nieuws

Dit wordt het verhaal voor 'Greys Anatomy' seizoen 17!

De zeventiende reeks van de immens populaire serie neemt een nogal logisch onderwerp.

Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy draait om de coronapandemie. Dat vertelt uitvoerend producent Krista Vernoff over de volgende reeks van de immens populaire ziekenhuisserie.

Volgens haar heeft de serie "een kans en een verantwoordelijkheid" om te verkennen hoe de coronapandemie van invloed is op zorgpersoneel. Dat betekent dus dat Covid-19 naar het Grey Sloan Memorial Hospital komt.

Lees ook: Hoe ziet het einde van 'Grey's Anatomy' eruit?

Coronavirus in de serie
"We gaan zeker kijken naar deze pandemie," vertelde Vernoff over de plannen van de serie voor het zeventiende seizoen. "Je kan jezelf geen serieuze medische televisieserie noemen als je niet op zijn minst kijkt naar het medische verhaal van ons leven."

Lees ook: Belangrijk hoofdpersonage verlaat 'Grey's Anatomy'

Kortom: de grootste crisis in decennia komt hoe dan ook voorbij in de serie. Diezelfde pandemie zorgt er trouwens wel voor dat er op dit moment geen opnames plaatsvinden van de nieuwe reeks. Wel werken de schrijvers en showrunners continu aan verhalen voor het nieuwe seizoen. "We hebben het er continu over wat we kunnen doen om humor en romantiek in leven te houden bij deze heel pijnlijke verhalen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen