Belangrijk hoofdpersonage verlaat 'Grey’s Anatomy'

Belangrijk hoofdpersonage verlaat 'Grey’s Anatomy'

De laatste aflevering waarin hij te zien was is zelfs reeds uitgezonden!

Geoffrey Ketels, 14 januari 2020 om 08:22

Slecht nieuws voor de fans van Grey's Anatomy en meer in het bijzonder van de acteur Justin Chambers. Na maar liefst 15 jaar in de serie te zien te zijn geweest neemt de acteur immers afscheid van de cast.
Justin Chambers was één van de vier acteurs welke er reeds vanaf het begin van de reeks in 2005 bij was. Na vijftien jaar en zestien seizoenen trekt de acteur de deur van het Grey Sloan Memorial Hospital nu echter definitief achter zich dicht. In zijn bekendmaking liet de acteur het volgende optekenen:

"Er bestaat niet zoiets als een juist moment om afscheid te nemen van een serie waar je vijftien jaar lang met hart en ziel aan hebt gewerkt. Ik moet tegelijkertijd ook afscheid nemen van mijn personage welke toch een belangrijke rol heeft gespeeld in een groot deel van mijn leven. Echter wil ik eigenlijk al een tijdje mijn acteerrollen evenals mijn carrièrekeuze diversifiëren. Nu ik bijna de leeftijd van 50 jaar heb bereikt en ik een mooi gezin heb lijkt de tijd rijp te zijn voor mijn afscheid."

Lees ook: Voormalige 'Shameless'-ster in Grey's Anatomy!

Dankbaar
Naast bovenstaande stelde Chambers nog het volgende; "Nu ik Grey's Anatomy definitief achter mij laat wil ik de ABC-familie bedanken. Hierbij uiteraard speciale bedankjes voor niet alleen de geweldige bedenker van de reeks Shonda Rimes, maar ook voor de originele castleden Ellen Pompeo, Chandra Wilson en James Pickens. Ook de rest van de geweldige crew, zowel de oude als de nieuwe heeft voor altijd een plaatsje in mijn hart. Tot slot wil ik ook graag de fans bedanken voor wat altijd een geweldige rit is geweest."

Opmerkelijk, tot slot liet de acteur nog optekenen dat zijn laatste aflevering reeds is verschenen. Het einde van een tijdperk komt op deze manier toch wel erg abrupt.

Lees ook: Keert Callie Torres terug in 'Grey's Anatomy'?

Lees meer over: Greys Anatomy, serie

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws