search
Gestoord veel handtekeningen om Netflix-serie terug te brengen
Series / Nieuws

Gestoord veel handtekeningen om Netflix-serie terug te brengen

Netflix-fans zijn er helemaal niet blij mee dat Anne with an E al na drie seizoenen stopte.

Fans zijn helemaal niet blij dat Netflix een punt zette achter Anne with an E. En dus tekenden maar liefst 900.000 mensen (!) een petitie om de Netflix-serie terug te brengen.

Na drie seizoenen werd er een punt gezet achter Anne with an E. Fans hebben de laatste tijd de smaak te pakken met druk op studio's en dus wordt er hard gewerkt om ook deze serie terug te brengen. Een beetje zoals Warner Bros. na jaren besloot om toch maar de Snyder Cut van Justice League uit te brengen.

Lees ook: Hebben we het laatste van 'Anne with an E' dan toch nog niet gezien?

Anne with an E[/i]
De coming-of-age dramaserie duurde tot nu toe drie seizoenen. Centraal staat Anne en hoe ze langzaam volwassen wordt. Je zou niet verwachten dat de serie heel populair is, maar gezien de reacties op de petitie is niets minder waar. Ter vergelijking: een petitie om Amber Heard te ontslaan bij Aquaman 2 trok maar 400.000 handtekeningen.

[b]Lees ook: 'Anne With An E' stopt na 3 seizoenen


De co-productie van Netflix en CBC Television stond niet eens in de top dertig meest bekeken series van Canada en de streamingcijfers zijn ook niet zo extreem hoog. Des te indrukwekkender dus dat dit aantal bereikt is. Maar of Netflix er oor naar heeft?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen