search
Hebben we het laatste van 'Anne with an E' dan toch nog niet gezien?
Series / Nieuws

Hebben we het laatste van 'Anne with an E' dan toch nog niet gezien?

De showrunner vindt het einde alvast veel te vroeg komen...

Gisteren werd bekend gemaakt dat het derde seizoen van de serie Anne with an E ook meteen de laatste zal zijn. Heel wat fans van de reeks hebben inmiddels hun ongenoegen laten blijken en ook maker Moira Walley-Beckett vindt het duidelijk nog te vroeg om de serie nu al af te ronden.

De beslissing van Netflix om niet meer verder te gaan met Anne with an E lijkt vast te staan. Toch hoeft dit niet noodzakelijkerwijs het definitieve einde te betekenen. De showrunner van de reeks heeft immers niet alleen laten optekenen dat het derde seizoen er zeker nog komt, daarnaast hint ze ook richting het mogelijks verschijnen van een film om het verhaal echt mooi af te kunnen ronden.

Film
In een recent interview welke Moira Walley-Beckett heeft gegeven met betrekking tot het cancellen van Anne with an E liet ze optekenen dat ze de reeks voor altijd zal missen. Dit gezegd zijnde liet de maker van de serie zich nog ontglippen dat ze maar wat graag een film zou zien verschijnen om de reeks het einde te geven wat ze verdient. Dit schept nu uiteraard wel het vermoeden dat het finale seizoen mogelijks de serie niet op de gehoopte wijze zal afronden.

Het idee van een film om het verhaal van Anne with an E af te ronden is uiteraard helemaal niet zo vreemd. Sense8 heeft bijvoorbeeld ook nog een film gekregen na afloop van haar laatste seizoen. Zal er ook worden gewerkt aan een dergelijke film voor Anne with an E? De bal ligt duidelijk in het kamp van Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen