Krijgt dit populaire 'The Office'-personage een eigen serie?

Krijgt dit 'The Office'-personage een eigen serie?

Komt er echt een serie rond het personage Stanley Hudson?

Tom van der Krieke, 22 juli 2020 17:57

Leslie David Baker, die in de Amerikaanse versie van The Office de rol van Stanley Hudson speelde, probeert een serie over zijn bekende personage gemaakt te krijgen. Baker is een tijd geleden een kickstarter begonnen en heeft bijna het doel bereikt om een eerste aflevering op te gaan nemen.
Het plan achter de serie is om Stanley Hudson uit zijn pensioen te laten komen om zijn neef Lucky te gaan helpen met zijn motoren- en bloemenwinkel. Zo krijgt het publiek de kans om Stanley Hudson ook buiten zijn werkzaamheden op het beruchte kantoor van Dunder Mifflin te leren kennen.

Lees ook: 'The Office' keert mogelijk terug!

‘Uncle Stan’
De serie moet Uncle Stan gaan heten en de eerste aflevering lijkt er te gaan komen, aangezien de kickstarter campagne tijdens het schrijven van dit artikel al 220 duizend dollar heeft opgehaald.

De hoop van Baker is dat er uiteindelijk een streamingdienst of een netwerk in Amerika zal zijn die deze serie verder zal gaan produceren. Voor nu is de focus op het maken van een allereerste aflevering. De kickstarter is hier te vinden. Bekijk hieronder de pitch van Stanley Hudson zelf.


Lees ook: "Vrolijk nieuws": Favoriete herinneringen en mogelijk een reünie 'The Office'

Bron: CB

Lees meer over: The Office, Stanley Hudson, Kickstarter, Leslie David Baker

Informatie over de serie: The Office

Populair nieuws