'Warrior Nun' ster Alba Baptista heeft heel wat harten veroverd

'Warrior Nun' ster Alba Baptista verovert harten

De jonge ster uit 'Warrior Nun' lijkt na haar optreden in de serie helemaal klaar te zijn voor nog meer televisiewerk...

Geoffrey Ketels, 22 juli 2020 16:53

De serie Warrior Nun heeft het aangedurfd om een bijzonder script op de wereld los te laten. Zeg nu zelf, een groep stoere nonnen die het opnemen tegen demonen? Je komt het niet elke dag tegen... Toch lijkt het vooral actrice Alba Baptista te zijn die we ons zullen blijven herinneren.
De serie Warrior Nun is gebaseerd op het stripboek Warrior Nun Areala van Ben Dunn dat in het jaar 1994 op de markt verscheen en heeft een enigszins gemengde indruk achter gelaten. Het moet gezegd, het begin van de serie laat je even op je honger zitten, maar eenmaal de verhaallijn op gang komt is ze best vermakelijk. De aanwezigheid van de jonge, harten veroverende actrice Alba Baptista heeft daar zeker toe bijgedragen.

Ava
Het hoofdpersonage uit de serie Ava heeft het niet bepaald eenvoudig gehad. Eerst bijna helemaal verlamd, daarna dood en vervolgens drager van een aureool waardoor de halve onderwereld achter haar aanzit.

Tegen de achtergrond van een nieuwe Pauselijke verkiezing speelt zich een intrigerende verhaallijn af die misschien ietwat vreemd, maar vooral erg boeiend is. Het einde van het eerste seizoen heeft bovendien duidelijk gemaakt dat er ook met zekerheid nog een vervolg zal verschijnen.

Ondanks het feit dat Warrior Nun relatief goed is onthaald is het toch vooral de mooie Baptista die met veel aandacht gaat lopen. In de gespecialiseerde pers wordt de actrice opgehemeld en wordt er haar nu al een mooie toekomst voorspeld. Eén ding staat hoe dan ook vast, we hebben het laatste van deze Portugese actrice nog lang niet gezien!

Lees ook: 'Warrior Nun' seizoen 2: Dit moet je weten

Lees meer over: Warrior Nun, serie, series, Netflix, Alba Baptista

Populair nieuws