"Vrolijk nieuws": Favoriete herinneringen en mogelijk een reünie 'The Office'

John Krasinski en Steve Carell:

John Krasinski interviewt Steve Carell: Favoriete herinneringen en mogelijk een reünie van 'The Office'

Door redactie, 31-03-2020 14:38

Er moet meer goed nieuws op internet komen, vindt John Krasinski (The Office, A Quiet Place). Dus is hij zijn eigen YouTube-serie begonnen om allerlei opbeurende verhalen te delen. De eerste aflevering bevat een interview met Steve Carell ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van The Office.
In Some Good News zijn allerlei hartverwarmende clips te zien van lieve en mooie acties. Verder is er een mini The Office reünie, waarin Krasinski en Carell praten over hun favoriete herinneringen aan de klassieke sitcom.

Lees ook: Opvallend: dit is de meest bekeken aangekochte serie op Netflix

Inmiddels zijn Carell en Krasinski gevestigde namen in de entertainmentindustrie, maar Krasinski had nooit verwacht dat de show zo'n groot succes zou worden.

"Ik was 23 en werkte als ober toen de opnames begonnen,", zei Krasinski. "en na de testaflevering werkte ik nog steeds in de bediening omdat ik zeker wist dat er niets mee zou gebeuren. Ik herinner me dat niemand van ons op dat moment bekend was."

"Ik weet dat iedereen het over een reünie heeft", zei Krasinski. "Hopelijk komen we op een dag weer bij elkaar en kunnen we iets moois maken."

De aflevering, die zondag is geüpload, heeft al meer dan 5 miljoen views en hoewel Krasinski's interview met Carell veel aandacht trok op sociale media, is het grootste deel van de aflevering gericht op het delen van hartverwarmende verhalen.

Bekijk Some Good News en Krasinski's interview met Carell hieronder:

Lees ook: Gaat er na 'Friends' nu ook een reünie voor 'The Office' komen?

Bron: IndieWire

Lees meer over: Steve Carell, John Krasinski, The Office

Informatie over de serie: The Office

Populair nieuws