Zeer opmerkelijke serie in de maak over het leven van Hillary Clinton

Bijzondere serie in de maak over 'Hillary Clinton'

De serie zal het verhaal vertellen van Hillary Clinton's leven zonder man Bill...

Geoffrey Ketels, 23 juli 2020 om 14:41

Wat zou Hillary Clinton zijn geweest zonder haar man Bill? Het is een vraag waar we wellicht binnenkort een antwoord op zullen krijgen!
De Amerikaanse streamingdienst Hulu heeft bekend gemaakt dat het een serie in productie heeft over het leven van Hillary Clinton... Althans over het leven dat ze zou hebben gehad zonder haar man Bill. De serie zou volgens verschillende bronnen de naam Rodham dragen. Dit is de meisjesnaam van de voormalige presidentskandidate. De reeks zou bovendien gebaseerd worden op het gelijknamige boek van Curtis Sittenfeld.

Niet getrouwd
In de bijzondere serie Rodham zal de kijker te weten komen welke keuzes Clinton zou hebben gemaakt wanneer ze niet getrouwd zou zijn met de voormalige Amerikaanse president. De omschrijving die Hulu geeft aan de reeks is dan ook als volgt:

"Rodham zal het verhaal vertellen van een ambitieuze jonge vrouw die haar bijzondere geest ontwikkelt. Ze evolueert echter langzaam maar zeker van een idealist naar een cynisch persoon".

De productie van de serie is in ieder geval in goede handen. Ervaren makers van series als The Affair en The Handmaid's Tale zijn namelijk bij het project betrokken.

Wie de rol van Clinton voor haar rekening zal nemen is vooralsnog nog niet bekend. Hulu heeft ook nog niet bekend gemaakt wanneer we de reeks ongeveer mogen verwachten.

Lees meer over: Rodham, serie, series, Hillary Clinton, Hulu

Populair nieuws