'Love Island' verhuist naar nieuwe locatie door Corona pandemie

'Love Island' moet verplicht verhuizen door Corona

Het nieuwe seizoen zal niet meer op Fiji opgenomen worden...

Geoffrey Ketels, 23 juli 2020 om 15:45

In tegenstelling tot het voorgaande seizoen zal het vervolg van Love Island niet worden opgenomen op het eiland Fiji. De opnames gebeuren dan ook (voor de producenten) heel wat dichter bij huis.
Geen prachtig eiland voor het nieuwe seizoen van Love Island. De Corona pandemie die verspreid over de wereld weer in kracht toeneemt heeft ook bij deze reeks roet in het eten gegooid. Voor het nieuwe seizoen wordt er dan ook gekozen voor een hotel of resort in het Amerikaanse Las Vegas.

Ceasars Cromwell Hotel
Love Island vertelt het verhaal van een groep jonge, sexy "eilandbewoners" die op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Van eilandbewoners is er in het nieuwe seizoen van Love Island echter geen sprake meer. De opnames zullen namelijk gebeuren in het Ceasars Cromwell hotel in het Amerikaanse Las Vegas.

Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is voorlopig nog niet bekend. De productie heeft wel laten weten dat eenmaal de afleveringen zijn opgenomen er in principe vrij snel kan worden uitgezonden. Dit zou in ieder geval moeten betekenen dat het nieuwe seizoen nog ergens in de loop van deze zomer te zien zou moeten zijn.

Lees meer over: Love Island, serie, series, CBS

Populair nieuws