Mooi 'Star Trek: Strange New Worlds'-nieuws

Mooi 'Star Trek: Strange New Worlds'-nieuws

Het werk aan de serie rond Captain Pike en Spock vordert gestaag en dat leidt tot mooie resultaten.

Jim Pedd, 26 juli 2020 om 14:22

Het Star Trek-panel van de Comic-Con viel toch een beetje tegen. We kregen geen trailer of premièredatum van het nieuwe seizoen van Star Trek: Discovery te zien of te horen. Maar gelukkig was er wel nieuws over Star Trek: Strange New Worlds.
De serie gaat zich focussen op de avonturen van de Enterprise, toen Captain Pike er nog de baas over was. We volgen het ruimteschip dus voordat Kirk er de kapitein werd. De serie neemt een wat traditionele invalshoek en volgt een episodische structuur met afleveringen vol hoop. Vandaag horen we hoe het ervoor staat met de afleveringen.

Lees ook: 'Star Trek: Strange New Worlds': Dit Moet je weten

Strange New Worlds
Alex Kurtzman, baas van de Trek-franchise, gaf een fijne statusupdate over Star Trek: Strange New Worlds. "De schrijverskamer is al begonnen en de eerste tien afleveringen zijn al uitgewerkt. Dat is heel opwindend, want ze zijn eigenlijk maar net begonnen. Maar het is dan ook een van de series waarvan ik denk dat iedereen er zo enthousiast mee begonnen is," vertelde Kurtzman.

Lees ook: Kirk is biseksueel in 'Star Trek: Strange New Worlds'?

Kurtzman vertelde ook dat de serie nog even op zich laat wachten. Door het coronavirus zullen de opnames mogelijk pas in 2021 beginnen. Dan kan de show in 2022 te zien zijn.

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Alex Kurtzman, CBS All Access

Populair nieuws