'The Witcher' krijgt flinke tegenslag te verwerken

'The Witcher' krijgt flinke tegenslag te verwerken

Slecht nieuws voor fans van de Netflix-serie, want ze zullen nog heel lang moeten wachten op een tweede seizoen.

Jim Pedd, 26 juli 2020 om 13:12

Het tweede seizoen van The Witcher gaat nog wel even op zich laten wachten. Door het coronavirus kwamen de opnames afgelopen maart stil te liggen. Deze moeten op 17 augustus hervat worden en gaan dan tot in de loop van 2021 duren.
Daarmee loopt de nieuwe reeks van de Netflix-hit forse vertraging op. Het zal vermoedelijk nog wel even wachten zijn tot de serie weer te zien is, mogelijk tot december 2021. Daarmee zit er heel wat tijd tussen het eerste en het tweede seizoen.

Lees ook: 'The Witcher' seizoen 2 maakt stappen!

The Witcher
Het tweede seizoen van de Netflix-serie zal een meer lineair verhaal vertellen. Daar koos showrunner Lauren Schmidt Hissrich voor nadat ze commentaar kreeg op de bijzondere structuur van het eerste seizoen van de serie, die ervoor zorgde dat de boel ergens nog best verwarrend was om te volgen.

Lees ook: 'The Witcher': Henry Cavill was wel heel vies op de set

Gelukkig zal dat nu anders zijn. Ditmaal zien we vooral hoe Geralt en Ciri een band opbouwen en elkaar leren kennen. En hoe het meisje bij hem in de leer gaat om haar krachten te leren beheersen. Die zijn groot en hulp heeft ze dus zeker nodig.

Het is nog niet zeker wanneer de serie precies weer verder gaat.

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws