Amazon Prime Video voegde deze nieuwe serie toe

Amazon Prime Video voegde deze nieuwe serie toe

Het was weer een uiterst rustige week op Amazon Prime Video, helaas.

Jim Pedd, 2 augustus 2020 om 13:10

Het is weer rustig op streamingdienst Amazon Prime Video. Deze week werd er maar een nieuwe serie toegevoegd aan de streamingdienst.
Daarmee wordt eens te meer duidelijk dat Amazon Prime Video echt een heel andere tactiek volgt om nieuwe abonnees te werven dan bijvoorbeeld Netflix doet. Dat laatste zet telkens weer nieuwe content online en concentreert zich daarbij niet zozeer op een specifieke doelgroep. Amazon Prime Video zet vooral in op grote titels, al komen er zo nu en dan wat kleinere dingen online te staan.

Nieuw te streamen
Deze week zijn er maar liefst vier nieuwe seizoenen toegevoegd van de serie The Bold Type. Daarmee is de serie, die tussen 2017 en 2019 op televisie te zien was, ook meteen in zijn geheel te zien op Amazon Prime Video. De synopsis luidt als volgt:
The Bold Type gaat over de medewerkers van het vrouwenblad Scarlet en hun grootse en meeslepende levens. De nieuwe generatie Scarlet-vrouwen steunt elkaar terwijl ze te midden van intimiderende leiders hun eigen stem proberen te vinden. Samen verkennen ze seksualiteit, identiteit, liefde en fashion.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws