Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: El Oasis' seizoen 5!

Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: El Oasis' seizoen 5!

Met dit vijfde deel valt definitief het doek over de populaire, Spaanse serie...

Geoffrey Ketels, 30 juli 2020 om 12:28

Toen eind vorig jaar het vierde seizoen van Vis a Vis op Netflix verscheen leek daarmee het doek te zijn gevallen over de populaire serie. Toch verschijnt er morgen, vrijdag 31 juli 2020 alsnog een vervolg...
Vis a Vis: El Oasis is eigenlijk niet het vijfde seizoen van de reeks. Ze wordt dan ook officieel gelanceerd als een los vervolg op de populaire, Spaanse serie die internationale bekendheid geniet onder de naam Locked Up. In dit vervolgseizoen ontdekken we hoe het Macarena en Zulema vergaat buiten de muren van de gevangenis.

Razend populair
De serie Vis a Vis of Locked Up kan wereldwijd rekenen op een ongelofelijke populariteit. Ook op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB behaalt de reeks een hoge score van 8,3/10. Dat veel mensen uitkijken naar de lancering van het vervolgseizoen spreekt dan ook voor zich.

Samen met La Casa de Papel zorgde Vis a Vis voor een heuse Spaanse invasie op streamingdienst Netflix. De beide series werden uitstekend onthaald en dat betekende de start van een zeer mooi verhaal. In eerste instantie was het niet de bedoeling dat er nog een vervolgseizoen zou gaan verschijnen. De makers van de reeks ontvingen echter zoveel berichten van de fans dat ze niet anders konden dan er toch nog een vervolg aan te breien.

Het vervolgseizoen van Vis a Vis is vanaf morgen, vrijdag 31 juli te bekijken op Netflix!


Lees ook: 'Vis a Vis: El Oasis' seizoen 5 verschijnt al supersnel op Netflix!

Lees meer over: Vis a Vis, Locked Up, Vis a Vis El Oasis, serie, series, Netflix

Populair nieuws