Loki ontwikkelt zich "anders" in zijn Marvel-serie

Loki ontwikkelt zich

De Marvel-serie speelt zich in verschillende werelden af het Loki zal zich op een andere manier ontwikkelen.

Bram de Groot, 30 juli 2020 13:35

Als we straks The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision hebben gezien dan is het tijd voor Loki. In de Disney+ serie rond het personage van Tom Hiddleston zal hij voor het eerst het hoofdfiguur in een Marvel-productie zijn.
Naast Hiddleston zijn er rollen voor Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Owen Wilson en Gugu Mbatha-Raw. De laatste sprak met Entertainment Tonight over Loki a.k.a. de God of Mischief.

"Het gaat naar andere plaatsen en je zult Loki zich op een andere manier zien ontwikkelen. Het zal voor de fans gaaf zijn om Tom echt als het centrale personage in het verhaal te zien," aldus Mbatha-Raw.

Opnames liggen stil
De opnames voor Loki liggen op dit moment stil in verband met de coronamaatregelen. "Het wordt op dit moment allemaal uitgewerkt, maar mijn vingers zijn gekruist... Ik kan niet wachten. Ik heb er zin in om weer aan het werk te gaan."

Loki stond gepland voor begin 2021, maar de kans bestaat dat - net als bij de films - de kalender met enkele maanden wordt verschoven.

Bron: Entertainment Tonight

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws