search

Ons nieuws van donderdag 30 juli 2020

Nieuw op Netflix: De nieuwe tienerdramaserie 'Get Even'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De nieuwe tienerdramaserie 'Get Even'

Netflix heeft de rechten gekocht om de reeks wereldwijd te kunnen streamen...

Geoffrey Ketels
Fans van tienerdramaseries opgelet! Morgen, vrijdag 31 juli 2020 verschijnt op Netflix namelijk de BBC-serie Get Even!

Get Even vertelt het verhaal van vier meiden die het zat zijn dat er wordt gepest op hun school. Om daar een einde aan te maken stellen ze een team samen die het pesten moet aanpakken. Dit doen ze onder de naam 'Don't Get Mad'. Op een zeker ogenblik wordt één van de targets van de meiden echter vermoord met een blaadje in zijn hand waarop de naam van het team staat. Al snel ontstaat de veronderstelling dat de groep verantwoordelijk is voor de moord, maar dat is eigenlijk niet het geval.

Pretty Little Liars
De komst van de serie Get Even moet er onder meer voor zorgen dat het gemis van Pretty Little Liars wordt opgevangen. Deze reeks verdween recent van Netflix en liet heel wat fans ontstemt achter. Of Get Even dat gemis daadwerkelijk zal kunnen opvangen is echter nog maar zeer de vraag. De serie bestaat immers slechts uit 10 afleveringen en kon niet over de hele lijn rekenen op een even goede ontvangst. Ook op de gespecialiseerde website IMDB komt de score dan ook op moment van schrijven niet hoger uit dan 6,8/10.

Wil je alvast graag een voorsmaakje van wat Get Even allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan is het interessant om even de onderstaande trailer te bekijken. Wie het volledige seizoen wil bekijken moet nog even geduld hebben tot morgen, vrijdag 31 juli 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hailee Steinfeld pakt hoofdrol in Marvel-serie
Series / Nieuws

Hailee Steinfeld pakt hoofdrol in Marvel-serie

Disney+ trekt de Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld aan voor de hoofdrol in de Marvel-serie Hawkeye.

Al maanden zingt het gerucht rond dat actrice Hailee Steinfeld te zien zal zijn in de Marvel-serie Hawkeye, de vierde live action Marvel tv-serie die op Disney+ moet verschijnen. Nu lijkt het nieuws bevestigd.

Volgens The Illuminerdi heeft de actrice uit onder meer Dickinson van Apple TV+ de films Bumblebee en True Grit aangetrokken voor de rol van Kate Bishop in Hawkeye. Ze zal te zien zijn naast Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye.

Eerste keuze
Tot op heden werd aangenomen dat haar werk aan het volgende seizoen van Dickinson haar in de weg zou zitten om te tekenen voor de Marvel-serie. Dit probleem lijkt nu opgelost. Steinfeld is sinds dag één de topfavoriet van Marvel Studios-baas Kevin Feige.

Lees ook: Marvel-serie 'Hawkeye' gaat een opvallende schurk krijgen!

De opnames voor Hawkeye moeten in oktober dit jaar van start gaan waardoor deze Marvel-serie op zijn vroegst eind 2021 zou kunnen debuteren op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sylvie Meis plaatst nieuwe bikinifoto's op haar Instagram
Series / Celebrity

Sylvie Meis plaatst nieuwe bikinifoto's op haar Instagram

Sylvie Meis ziet er goed uit op Mallorca en heeft het nogal naar haar zin daar!

Sylvie Meis vermaakt zich wel. Het model is, zo schrijft ze op haar Instagram, helemaal in haar element. En dat geluk deelt ze graag met ons middels een paar sexy bikinifoto's.

Sylvie Meis is op vakantie in Mallorca en geniet daar duidelijk van de zon en van het prachtige blauwe water. De foto's die ze deelde zijn van een familiereisje, schrijft ze ook in de omschrijving van haar Instagram-foto.

Huwelijk uitgesteld
Overigens is Sylvie Meis al een tijdje verloofd. Eigenlijk zou ze vorige maand gaan trouwen met haar verloofde Niclas Castello, maar die ceremonie is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Het feest dat het koppel had willen geven kon door het coronavirus namelijk niet doorgaan. En dus zoeken ze nu naar een nieuwe datum en mogelijkheid om hun huwelijk toch groots te vieren.

Voorlopig is ze dus nog niet getrouwd en zit ze nu op Mallorca met de familie:

Bekijk op haar Instagram-account de nieuwe foto van Sylvie Meis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'The Umbrella Academy' seizoen 2!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

Ook het tweede seizoen belooft weer bijzonder leuk te gaan worden...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie The Umbrella Academy hebben weer wat om naar uit te kijken. Vanaf morgen, vrijdag 31 juli is op Netflix namelijk het tweede seizoen te bekijken!

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy belooft weer heel wat moois voor ons in petto te hebben. De broers en zussen belanden deze keer in het Dallas van de jaren zestig. Ze bevinden zich echter allemaal op een andere plaats en in een andere tijd. Vinden ze de weg terug naar elkaar? Bovendien is het ook een race tegen de klok, want ze moeten niet alleen de aanleiding van een nucleaire ramp ontdekken, maar ze ook nog eens zien te voorkomen.

Fijne cast
The Umbrella Academy kan niet alleen rekenen op een geweldig leuke verhaallijn, daarnaast bestaat ook de cast uit heel wat fijne namen. Zo zien we in de reeks namen opduiken zoals Ellen Page (Vanya) en Tom Hopper (Luther). Page is bekend van onder meer de film X-Men: The Last Stand terwijl Hopper eerder te zien was in Game of Thrones.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy is vanaf morgen, vrijdag 31 juli 2020 te bekijken op Netflix. Wil je alvast graag een voorsmaakje? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!



Lees ook: Spectaculaire openingsscène 'The Umbrella Academy' seizoen 2 vrijgegeven
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Loki ontwikkelt zich "anders" in zijn Marvel-serie
Series / Nieuws

Loki ontwikkelt zich "anders" in zijn Marvel-serie

De Marvel-serie speelt zich in verschillende werelden af het Loki zal zich op een andere manier ontwikkelen.

Als we straks The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision hebben gezien dan is het tijd voor Loki. In de Disney+ serie rond het personage van Tom Hiddleston zal hij voor het eerst het hoofdfiguur in een Marvel-productie zijn.

Naast Hiddleston zijn er rollen voor Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Owen Wilson en Gugu Mbatha-Raw. De laatste sprak met Entertainment Tonight over Loki a.k.a. de God of Mischief.

"Het gaat naar andere plaatsen en je zult Loki zich op een andere manier zien ontwikkelen. Het zal voor de fans gaaf zijn om Tom echt als het centrale personage in het verhaal te zien," aldus Mbatha-Raw.

Opnames liggen stil
De opnames voor Loki liggen op dit moment stil in verband met de coronamaatregelen. "Het wordt op dit moment allemaal uitgewerkt, maar mijn vingers zijn gekruist... Ik kan niet wachten. Ik heb er zin in om weer aan het werk te gaan."

Loki stond gepland voor begin 2021, maar de kans bestaat dat - net als bij de films - de kalender met enkele maanden wordt verschoven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: El Oasis' seizoen 5!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: El Oasis' seizoen 5!

Met dit vijfde deel valt definitief het doek over de populaire, Spaanse serie...

Geoffrey Ketels
Toen eind vorig jaar het vierde seizoen van Vis a Vis op Netflix verscheen leek daarmee het doek te zijn gevallen over de populaire serie. Toch verschijnt er morgen, vrijdag 31 juli 2020 alsnog een vervolg...

Vis a Vis: El Oasis is eigenlijk niet het vijfde seizoen van de reeks. Ze wordt dan ook officieel gelanceerd als een los vervolg op de populaire, Spaanse serie die internationale bekendheid geniet onder de naam Locked Up. In dit vervolgseizoen ontdekken we hoe het Macarena en Zulema vergaat buiten de muren van de gevangenis.

Razend populair
De serie Vis a Vis of Locked Up kan wereldwijd rekenen op een ongelofelijke populariteit. Ook op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB behaalt de reeks een hoge score van 8,3/10. Dat veel mensen uitkijken naar de lancering van het vervolgseizoen spreekt dan ook voor zich.

Samen met La Casa de Papel zorgde Vis a Vis voor een heuse Spaanse invasie op streamingdienst Netflix. De beide series werden uitstekend onthaald en dat betekende de start van een zeer mooi verhaal. In eerste instantie was het niet de bedoeling dat er nog een vervolgseizoen zou gaan verschijnen. De makers van de reeks ontvingen echter zoveel berichten van de fans dat ze niet anders konden dan er toch nog een vervolg aan te breien.

Het vervolgseizoen van Vis a Vis is vanaf morgen, vrijdag 31 juli te bekijken op Netflix!



Lees ook: 'Vis a Vis: El Oasis' seizoen 5 verschijnt al supersnel op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer  keiharde misdaadserie 'Undercover' introduceert nieuwe gezichten
Series / Nieuws

Nieuwe trailer keiharde misdaadserie 'Undercover' introduceert nieuwe gezichten

Het tweede seizoen van 'Undercover' telt een behoorlijk aantal nieuwe gezichten...

Geoffrey Ketels
Het eerste seizoen van de Belgisch-Nederlandse serie Undercover was een bijzonder groot succes. De reeks werd verspreid over de wereld dan ook veelvuldig gestreamd op Netflix.

Het is niet de eerste trailer die Netflix de wereld instuurt voor het tweede seizoen van Undercover. In de eerste trailer was dan ook reeds te zien dat Ferry Bouman er in was geslaagd om een naam te achterhalen. Het ging daarbij concreet om de naam van undercoveragent Kim (gespeeld door Anna Drijver). Zij is in de reeks te zien naast haar voormalige undercoverpartner Bob (gespeeld door de Belgische acteur Tom Waes).

Nieuwe trailer
De nieuwe trailer die Netflix deze week de wereld instuurde is volledig gericht op de nieuwe gezichten die deel uitmaken van de cast. De namen van de nieuwe gezichten worden op een leuke, maar geheimzinnige manier gedeeld vanuit een dossier. De trailer maakt in ieder geval duidelijk dat nieuwe namen zoals Sanne-Samina Hanssen, Sebastien Dewaele evenals Wim Willaert en Ruth Becquart de cast vervoegen.



Het tweede seizoen van Undercover laat niet lang meer op zich wachten. Ze zal dan ook te zien zijn vanaf 6 september.

Lees ook: Ferry uit Nederlandse Netflix-hit 'Undercover' krijgt een eigen film
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' toont fanfavoriet personage
Series / Foto's

'The Umbrella Academy' toont fanfavoriet personage

De jonge Pogo ziet er echt heel erg aandoenlijk uit op deze nieuwe foto!

Netflix brengt komende vrijdag The Umbrella Academy terug voor een tweede seizoen. Om dat te vieren, is vandaag een nieuwe foto van de reeks vrijgegeven.

Ditmaal zien we Baby Pogo. Pogo werd tegen het einde van het eerste seizoen nog gedood door Vanya op het moment dat zij de controle verloor en erachter kwam dat hij wist dat haar krachten onderdrukt werden. Gelukkig kan Pogo, die toch wel tot de fanfavoriete personages van de serie behoorde, terugkeren dit nieuwe seizoen. De boel speelt zich namelijk af in de loop van de jaren zestig en dan is de jonge Pogo nog een chimpansee die getraind wordt voor een missie in de ruimte.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 2 van Netflix: top of flop?

De tweede reeks
In het tweede seizoen is de Hargreeves familie terug in de tijd gesprongen om te ontsnappen aan de apocalypse van Vanya. Maar dat ging niet helemaal zoals gewenst, want de familie raakte verspreid in Dallas, Texas, over een periode van drie jaar. Een deel van de familie heeft dus in de jaren dat ze daar vast zaten een nieuw leven opgebouwd en is verder gegaan, denkend dat zij de enige waren die nog in leven zouden zijn.

Lees ook: Spectaculaire openingsscène 'The Umbrella Academy' seizoen 2 vrijgegeven

Fiver landt als laatste en komt erachter dat het einde van de wereld meegekomen is met de groep. En dus moet de Umbrella Academy weer samenwerken, erachter komen wat er mis gaat en nog een apocalypse zien af te wenden. Dat terwijl ze opgejaagd worden door een drietal meedogenloze Zweedse moordenaars. Vanaf vrijdag te zien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' seizoen 6 wordt zéér duister
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' seizoen 6 wordt zéér duister

Bereid je maar vast voor op een wel heel erg duister zesde seizoen voor de AMC-serie.

Het zesde seizoen van Fear the Walking Dead wordt echt ontzettend duister. Daar waarschuwen acteurs Lennie James en Karen David voor tijdens een nieuw interview. Bereid je dus maar voor.

Het vijfde seizoen eindigde ermee dat Morgan mogelijk dood zou gaan. Hij werd neergeschoten en voor dood achtergelaten door Virginia, die de groep van Morgan ook uit elkaar haalde. Dat gaat gevolgen hebben voor het nieuwe seizoen.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' seizoen 6: dit moet je weten!

Duistere boel
"Er gaat zoveel zijn om voor te vrezen, misschien wel meer dan je aan gaat kunnen," vertelde James tijdens een virtuele Walking Dead Family Hangout. "Dit seizoen wordt het ook echt duister."

Lees ook: Terugkeer 'Fear the Walking Dead' seizoen 6 bekend

Daar is David het helemaal mee eens. "We gaan nu absoluut richting de 'dark side'. Het wordt echt heel, heel erg duister, dus bereid je daar maar vast op voor. Het wordt een emotionele rollercoaster."

Die rollercoaster gaat in oktober van start, want dan is het zesde seizoen eindelijk te volgen op televisiezender AMC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert fanfavoriet Jaskier terug in 'The Witcher'?
Series / Nieuws

Keert fanfavoriet Jaskier terug in 'The Witcher'?

Keert de heldhaftige zanger terug voor nog meer afleveringen in de serie van Netflix?

Keert Jaskier terug in het tweede seizoen van The Witcher? Het personage is een geliefde zanger en vriend van Geralt of Rivia. Maar zal hij we terug keren?

Sinds het einde van het eerste seizoen is gelukkig voor de vele fans van Jaskier, bevestigd dat hij terug keert. Joey Batey heeft namelijk getekend om ook in het tweede seizoen van de serie de rol op zich te nemen. Hij zal er wel iets anders uit gaan zien, want hij wordt niet op dezelfde manier oud als een witcher of een tovenares.

Lees ook: Fans van 'The Witcher' moeten flink geduld hebben

Jaskier de zanger
Jaskier ontmoetten we in de tweede aflevering van de serie, Four Marks. Op het moment dat hij Geralt ontmoette, besloot Jaskier zich bij hem te voegen in de jacht op een nieuw monster. Hij bood ook aan met zijn liederen het imago van Geralt, die bekend stond als de Butcher of Blaviken, op te poetsen.

Lees ook: 'The Witcher' seizoen 2 maakt stappen!

De twee ontwikkelen snel een vriendschap en kruisen verschillende keren elkaars pad. Het nummer dat hij zong, Toss a Coin to your Witcher werd bovendien een hit, ook in het echt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle namen van 'The Walking Dead' voor zombies
Series / Nieuws

Alle namen van 'The Walking Dead' voor zombies

Het zijn er echt heel erg veel en een specifieke benaming ontbreekt natuurlijk overduidelijk.

Het mag dan wel een zombieserie zijn, maar in de hele Walking Dead-franchise heb je het woord zombie nog niet gehoord. Personages gebruiken heel andere namen voor de monsters die beroemd zijn gemaakt door George A. Romero.

"Zombies zijn heel populair. En wij wilden juist die notie vermijden, dat gevoel van 'Hey, waarom schiet dat personage die zombie niet gewoon door z'n kop want dat heb ik in al die films gezien'. Het voelde een beetje alsof het vermijden van dat woord ervoor zou zorgen dat we ons konden onderscheiden daarvan," aldus bedenker Robert Kirkman over het vermijden van het woord zombie.

Lees ook: Wanneer verschijnen de drie 'The Walking Dead'-series?

Andere namen
In de franchises zijn er tot nu toe heel wat verschillende woorden gebruikt om zombies aan te duiden. Vaak worden ze walkers genoemd. Maar er zijn ook termen om ze te onderscheiden. Floaters zijn bijvoorbeeld opgezwollen doordat ze lange tijd in het water lagen. En swimmers of bobbers duiden zombies in het water aan.

Er zijn ook andere namen, zoals biters, skin-eaters, deadies, rotters en dead heads, die refereren naar het dode vlees. Ook zijn ze vaak geeks en creepers genoemd. Maar we kennen ook namen als lame brains, lab rats, meat puppets, the infected, rotters en de Whisperers noemen ze guardians.

Lees ook: Zonder Negan is 'The Walking Dead' geen zak aan

Natuurlijk is dit nog lang niet alles. Wat denk je van lurkers, roamers, monsters, dead ones, wanderers, cold bodies en the wasters? Of groaners, the passed en the dead. Ook worden ze wel eens skin bags genoemd. Tot slot hebben we ook nog empties gehoord.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' seizoen 1 is af!
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' seizoen 1 is af!

Het eerste seizoen is nu helemaal af en het tweede wordt al geschreven, corona of geen corona.

Het eerste seizoen van The Walking Dead: World Beyond is al af. Op dit moment wordt er, zo vertelt showrunner Matt Negrete ons, gewerkt aan het tweede seizoen. Dat zitten de schrijvers nu te maken.

De serie duurt ook maar twee seizoenen en wordt daarmee uniek in de franchise van AMC. We volgen straks een heel nieuw set aan personages die op een reis gaan in de vervallen wereld.

Lees ook: 'The Walking Dead'-personage weet waar Rick Grimes is

Tweede seizoen
The Walking Dead: World Beyond vertelt ons in het eerste en tweede seizoen heel wat meer over het helikopter-mysterie dat in de franchise leeft. Regelmatig zagen we namelijk helikopters overvliegen, waarmee duidelijk is dat er een beschaving is die nog toegang heeft tot dit soort middelen.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond': alles wat je moet weten

"Het eerste seizoen is echt helemaal af. Het is af, klaar om uitgezonden te worden. Daar kijk ik dus heel erg naar uit. En nu zitten we, de schrijvers en ik, midden in het proces om het tweede seizoen te schrijven," vertelde Negrete.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen