Nieuw op Netflix: 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

Nieuw op Netflix: 'The Umbrella Academy' seizoen 2

Ook het tweede seizoen belooft weer bijzonder leuk te gaan worden...

Geoffrey Ketels, 30 juli 2020 om 14:42

Fans van de serie The Umbrella Academy hebben weer wat om naar uit te kijken. Vanaf morgen, vrijdag 31 juli is op Netflix namelijk het tweede seizoen te bekijken!
Het tweede seizoen van The Umbrella Academy belooft weer heel wat moois voor ons in petto te hebben. De broers en zussen belanden deze keer in het Dallas van de jaren zestig. Ze bevinden zich echter allemaal op een andere plaats en in een andere tijd. Vinden ze de weg terug naar elkaar? Bovendien is het ook een race tegen de klok, want ze moeten niet alleen de aanleiding van een nucleaire ramp ontdekken, maar ze ook nog eens zien te voorkomen.

Fijne cast
The Umbrella Academy kan niet alleen rekenen op een geweldig leuke verhaallijn, daarnaast bestaat ook de cast uit heel wat fijne namen. Zo zien we in de reeks namen opduiken zoals Ellen Page (Vanya) en Tom Hopper (Luther). Page is bekend van onder meer de film X-Men: The Last Stand terwijl Hopper eerder te zien was in Game of Thrones.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy is vanaf morgen, vrijdag 31 juli 2020 te bekijken op Netflix. Wil je alvast graag een voorsmaakje? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!


Lees ook: Spectaculaire openingsscène 'The Umbrella Academy' seizoen 2 vrijgegeven

Lees meer over: The Umbrella Academy, serie, series, Netflix

Populair nieuws