Nieuwe details over Netflix-serie 'Sense8' van de Wachowski's

Nieuwe details 'Sense8'

Het regisseursteam achter de The Matrix-trilogie waagt zich nu ook aan een tv-serie.

Zilko Tarici, 09-01-2014 09:37

Afgelopen maart kondigde Netflix al aan dat ze de serie Sense9 zullen financieren. De serie vertelt een meeslepend wereldwijd verhaal over verbonden en opgejaagde zielen. Indertijd werd er nog weinig onthuld over de serie van de Wachowski's en J. Michael Straczynski, maar nu zijn er meer details bekend geworden.
De sciencefiction-dramaserie richt zich op acht mensen verspreid over de hele wereld, die verbonden zijn met elkaar door een gedeeld gewelddadig visioen. Elke aflevering (met settings in Groot-Brittannië, Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlijn, Mexico Stad, San Francisco en Chicago), zal de afzonderlijke verhalen van de verschillende personages volgen.

Onder de (nog niet gecaste) personages bevinden zich een nog niet uit de kast gekomen Mexicaanse soap-acteur, een IJslands feestbeest, een Duitse kluizenkraker, een Koreaanse zakenvrouw, een Afrikaanse buschauffeur en een transseksuele Amerikaanse blogger. De meest intrigerende personages zijn wellicht Jonas, een magische Afro-Amerikaan die zich openbaart aan alle andere personages en zijn boosaardige medestander Mr. Whispers. Zij zijn de schurken van het verhaal.

Sense8 moet ergens in 2014 te zien zijn op Netflix.

Bron: TV Line

Lees meer over: sense8, andy wachowski, lana wachowski, j michael straczynski, the matrix

Informatie over de serie: Sense8

Populair nieuws