Vaste rol voor Michiel Huisman in 'Game of Thrones' seizoen 5

Vaste rol Michiel Huisman 'Game of Thrones' S5

De Nederlander speelt de rol van Daario Naharis.

Jim Pedd, 9 januari 2014 om 11:09

Nog voordat de vierde reeks van HBO’s Game of Thrones van start gaat, heeft de Nederlandse acteur Michiel Huisman al een contract getekend voor het vijfde seizoen van de serie. Dat seizoen heeft nog geen groen licht gekregen, maar dat is bij de hitserie uiteraard niet meer dan een formaliteit.
Huisman speelt in de serie de rol van Daario Naharis. Hij vervangt daarmee Ed Skrein, die de rol in seizoen drie speelde. Daario is de nieuwe liefde van Daenerys (Emilia Clarke). Game of Thrones is de tweede serie waarin Huisman een vaste rol krijgt. Eerder was de 32-jarige acteur te zien in HBO-serie Treme, en ABC-serie Nashville.

Het vierde seizoen van Game of Thrones heeft nog geen uitzenddatum, maar de afgelopen jaren ging een nieuw seizoen telkens eind maart, begin april van start in de Verenigde Staten. De kans is dan ook groot dat dit komend jaar ook zal gebeuren.

Naast Huisman speelt ook Neerlands trots Carice van Houten een rol in de serie. In Nederland wordt Game of Thrones uitgezonden op RTL5. Daar is deze maand het tweede seizoen van start gegaan.

Bron: Deadline

Lees meer over: game of thrones, michiel huisman, daario naharis, daenerys, treme, hbo, carice van houten

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws