Jonge Luke & Leia in 'Star Wars'-serie!

Jonge Luke & Leia in 'Star Wars'-serie!

Alles wijst erop dat Disney+ ons over een tijdje een jonge Luke & Leia Skywalker laat zien.

Bram de Groot, 31 juli 2020 om 17:11

Disney+ en Lucasfilm werken aan een hele reeks series gebaseerd op de films uit de Skywalker Saga. Zo verschijnt later dit jaar het tweede seizoen van The Mandalorian en wordt er minimaal gewerkt aan series rond de film Rogue One en het personage Obi-Wan Kenobi.
Nu wordt via Illuminerdi duidelijk dat we in de serie rond Obi-Wan minimaal de jonge Luke & Leia Skywalker te zien krijgen. Een nieuwe casting call onthult namelijk dat Disney zoekt naar: "(Meisje) Blank, 8-11 jaar oud, om een jonge tiener te portretteren," en een "(Jongen) Blank, 8-11 jaar oud, om een jonge tiener te portretteren."

Jonge Luke & Leia
En dat dit zou gaan gebeuren is dan ook niet vreemd. In de serie keert Ewan McGregor terug in de rol die hij ook speelde in de prequelfilms en in deel drie Star Wars: Revenge of the Sith zien we Luke en Leia geboren worden.

Lees ook: 'Obi-Wan Kenobi' van Disney+ toont ook de Clone Wars

De serie van Disney+ zal zich vele jaren later afspelen en dan is het niet onlogisch dat Luke en Leia alweer een paar jaartjes ouder zijn. De opnames voor Obi-Wan moeten in maart 2021 gaan aanvangen.

Bron: the illuminerdi

Lees meer over: Star Wars, Disney, Russian Doll, Leslye Headland, The Mandalorian, Cassian Andor, Obi Wan Kenobi

Populair nieuws