search
Laatste seizoen 'The Big Bang Theory' nu ook op Netflix België!
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'The Big Bang Theory' nu ook op Netflix België!

Het finale seizoen is in Nederland reeds geruime tijd via Netflix te bekijken...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor Belgische Netflix-abonnees die fan zijn van The Big Bang Theory! Zij kunnen vanaf morgen, zaterdag 1 augustus 2020 eindelijk genieten van het laatste seizoen van deze populaire serie op de streamingdienst.

In Nederland verscheen het laatste seizoen van de populaire serie reeds in september vorig jaar op streamingdienst Netflix. Heel wat Belgische gebruikers vroegen zich af waarom de titel in België nog niet beschikbaar was. Een overeenkomst met zender Q2, die op dat ogenblik het twaalfde seizoen nog aan het uitzenden was, was de boosdoener.

Laatste seizoen
Bovenstaande zorgde er voor dat Netflix-abonnees dus nog even moesten wachten om het einde van de reeks te zien. Daar komt nu verandering in. Vanaf morgen, zaterdag 1 augustus 2020 is het twaalfde seizoen namelijk ook eindelijk in België te bekijken op Netflix.

Wil jij ook al graag een voorsmaakje van wat het twaalfde en laatste seizoen van The Big Bang Theory voor jou in petto zal hebben? Dan kan je ook alvast even de onderstaande trailer bekijken!



Lees ook: Kansen 'The Big Bang Theory'-reünie zijn klein (maar niet uitgesloten!)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen