Laatste seizoen 'The Big Bang Theory' nu ook op Netflix België!

'The Big Bang Theory' S12 nu op Netflix België

Het finale seizoen is in Nederland reeds geruime tijd via Netflix te bekijken...

Geoffrey Ketels, 31 juli 2020 om 14:41

Goed nieuws voor Belgische Netflix-abonnees die fan zijn van The Big Bang Theory! Zij kunnen vanaf morgen, zaterdag 1 augustus 2020 eindelijk genieten van het laatste seizoen van deze populaire serie op de streamingdienst.
In Nederland verscheen het laatste seizoen van de populaire serie reeds in september vorig jaar op streamingdienst Netflix. Heel wat Belgische gebruikers vroegen zich af waarom de titel in België nog niet beschikbaar was. Een overeenkomst met zender Q2, die op dat ogenblik het twaalfde seizoen nog aan het uitzenden was, was de boosdoener.

Laatste seizoen
Bovenstaande zorgde er voor dat Netflix-abonnees dus nog even moesten wachten om het einde van de reeks te zien. Daar komt nu verandering in. Vanaf morgen, zaterdag 1 augustus 2020 is het twaalfde seizoen namelijk ook eindelijk in België te bekijken op Netflix.

Wil jij ook al graag een voorsmaakje van wat het twaalfde en laatste seizoen van The Big Bang Theory voor jou in petto zal hebben? Dan kan je ook alvast even de onderstaande trailer bekijken!


Lees ook: Kansen 'The Big Bang Theory'-reünie zijn klein (maar niet uitgesloten!)

Lees meer over: The Big Bang Theory, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws