Netflix voegt nieuwe afspeelmogelijkheden toe voor gebruikers

Netflix voegt nieuwe afspeelmogelijkheden toe

Netflix heeft nieuwe knoppen toegevoegd aan haar streamingdienst om de afspeelsnelheid te verhogen of te verlagen...

Geoffrey Ketels, 2 augustus 2020 om 16:20

Videodienst Netflix heeft in haar blog bekend gemaakt dat het nieuwe knoppen aan haar platform heeft toegevoegd. Het gaat om knoppen die het mogelijk maken om de afspeelsnelheid te verhogen en te verlagen.
Met de introductie van de nieuwe knoppen is het mogelijk om de afspeelsnelheid van video's te halveren of met 50 procent te verhogen. Netflix maakte eerder al bekend dat het met de nieuwe opties aan het testen was. De tests voor de nieuwe opties liepen dan ook reeds van in oktober.

Android-app
De nieuwe functies worden geleidelijk beschikbaar gesteld in de Android-applicatie van Netflix. Op moment van schrijven zou de streamingdienst verder nog tests uitvoeren om dezelfde optie ook te integreren in de app voor de iPhone en de iPad. Ook voor de website van Netflix wordt de nieuwe functie uitgetest. Daar zal de functie pas later worden uitgerold.

Dat Netflix deze nieuwe functie aanbiedt hoeft niet als een echte verrassing te komen. Andere apps voor podcasts en audioboeken maken het voor gebruikers reeds langer mogelijk om geluid sneller of langzamer af te spelen.

Lees meer over: Netflix, serie, series, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws