Nieuwe misdaadserie 'Only Murders in the Building' met Selena Gomez!

Selena Gomez claimt hoofdrol in nieuwe Hulu-serie

Er is goed nieuws voor fans van de Amerikaanse actrice Selena Gomez...

Geoffrey Ketels, 9 augustus 2020 om 18:42

Het is alweer acht jaar geleden dat we actrice Selena Gomez nog eens zagen opduiken in een televisieserie. Daar komt nu verandering in. De Amerikaanse actrice speelt namelijk binnen de hoofdrol in de nieuwe Hulu-serie Only Murders in the Building.
Gomez zal één van de drie hoofdrollen bekleden in de nieuwe serie van Hulu genaamd Only Murders in the Building. In totaal zijn er drie hoofdrollen in de reeks. Buiten Gomez worden die rollen ingevuld door Steve Martin en Martin Short.

Wizards of Waverly Place
In het verleden was de inmiddels 28-jarige Gomez in het jaar 2012 ook al te zien in de televisieserie Wizards of Waverly Place, een project van Disney. Sinds die tijd bleef het lange tijd stil rond Gomez... althans voor wat haar optreden in series betreft. Wel verscheen ze in enkele films en is er uiteraard haar bloeiende muziekcarrière.

Only Murders in the Building zal het verhaal vertellen van drie vreemden die zich bezighouden met de misdaad. Op een zeker ogenblik raken ze echter zelf ook persoonlijk betrokken bij een zaak. Meer details over de reeks werden voorlopig nog niet bekend gemaakt. Het is ook nog niet bekend wanneer de serie moet verschijnen.

Lees meer over: Selena Gomez, serie, series, Hulu, Only Murders in the Building

Populair nieuws