Disney+ geeft populaire X-Men serie mogelijk tweede leven

Nieuwe 'X-Men: The Animated Series' op Disney+?

X-Men: The Animated Series is zeer geliefd bij de fans van de Marvel-animatieseries en nu zou er een nieuwe reeks kunnen verschijnen op Disney+.

Bram de Groot, 9 augustus 2020 om 18:43

Als je fan bent van X-Men: The Animated Series dan weet je vast dat deze animatiereeks van Marvel gewoon op Disney+ staat. Eerder werd er al gezinspeeld op nieuw materiaal en nu blijkt dat hierover is gesproken met de streamingdienst van Disney.
De X-Men tekenfilmserie verscheen tussen 1992 en 1997 en bestaat uit 5 seizoenen met 76 afleveringen. Producent en regisseur Larry Houston zei tijdens een virtueel Wizard World-panel het volgende over de kans dat er meer komt:

"We hebben gesprekken gehad, maar dat is het dan ook. We hebben een gesprek gevoerd en het is aan hen om de beslissing te nemen, maar we hebben ze laten weten dat we allemaal beschikbaar zijn voor alles wat ze in de toekomst willen doen."

Lees ook: Gerucht: Disney+ maakt live-action 'X-Men'-series

Meerdere opties voor een terugkeer
Houston die eigenlijk gepensioneerd is, zegt graag weer aan de slag te gaan met X-Men: The Animated Series voor een "speciale, eenmalige aflevering of een vijfdelige aflevering." Eerder zei Houston dat ze iets zouden maken dat de draad oppakt nadat ze met de reeks stopten.

Bron: YT

Lees meer over: X Men, The Animated Series, Disney, Larry Houston

Populair nieuws