search

Ons nieuws van zondag 9 augustus 2020

'Star Trek: Discovery' wijzigt weer een belangrijk canonelement
Series / Foto's

'Star Trek: Discovery' wijzigt weer een belangrijk canonelement

Het logo van Federation ziet er nu weer helemaal anders uit, wat natuurlijk ook moet in de 32ste eeuw.

De serie Star Trek: Discovery speelt zich straks af in de 32ste eeuw. Dat betekent dat er weer een belangrijk element in de franchise veranderd moet worden: het logo van Federation.

Alhoewel het derde seizoen van de serie al ontzettend lang op zich laat wachten, weten we al iets van het verhaal. Michael Burnham en de crew van de Discovery reizen naar de 32ste eeuw (na de saga van de Red Angel in het tweede seizoen moest dat wel), en ontdekken dat Starfleet er heel anders uit ziet.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery'-schurk krijgt nog een grotere rol

Nieuw logo
Elke site in de franchise heeft het logo van de Federation opnieuw ontworpen. Star Trek: Discovery gaat dat nu dus ook doen en met bijzondere reden. De Federation is straks namelijk een totaal andere organisatie. Die is allang voorbij aan zijn hoogtepunt en lijkt in een staat van verval te verkeren.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 snel op Netflix

Tot zover dus het ideaal van Gene Roddenberry die de Federation zag als een manier om beschaving en een vredesideaal te brengen. Maar wellicht dat de hoopvolle Michael Burnham en haar crew daar iets aan kunnen en zullen doen. Wat nou als de Discovery straks de Federation herstelt naar haar voormalige glorie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke foto's uit nieuwe 'The Walking Dead' aflevering
Series / Foto's

Gruwelijke foto's uit nieuwe 'The Walking Dead' aflevering

Op 4 oktober keert The Walking Dead siezoen 10 voor de laatste keer terug dit jaar.

De vertraagde aflevering 'A Certain Doom' van The Walking Dead debuteert over een kleine twee maanden op de zender AMC en de Nederlandse zender FOX. Recent verschenen al de eerste beelden uit de aflevering en nu hebben we vijf toch wel erg gave foto's!

Op de foto's zien we als eerste twee hoofdrolspelers recht tegenover elkaar staan, met Daryl (Norman Reedus) en Negan (Jeffrey Dean Morgan). Verder zien we een aantal andere personages met wat ingewanden, de schurk Beta, een aantal overlevenden in de buitenlucht en opnieuw Daryl die tussen de Walkers wandelt.

Lees ook: Grote clash voor Daryl in 'The Walking Dead' aanstaande?Op 4 oktober terug!
In de oorspronkelijke finale van seizoen tien zien we hoe de overlevenden omgaan met de enorme horde zombies die op weg is naar de schuilplaats - geleid door Beta. Betekent dit het einde van de vertrouwde gezichten óf wordt er afgerekend met de Whisperers?

Vanaf 5 oktober is het "slotstuk" op FOX te zien. In 2021 verschijnen nog eens zes extra afleveringen die toebehoren aan het uiteindelijk complete tiende seizoen met 22 afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ geeft populaire X-Men serie mogelijk tweede leven
Series / Nieuws

Disney+ geeft populaire X-Men serie mogelijk tweede leven

X-Men: The Animated Series is zeer geliefd bij de fans van de Marvel-animatieseries en nu zou er een nieuwe reeks kunnen verschijnen op Disney+.

Als je fan bent van X-Men: The Animated Series dan weet je vast dat deze animatiereeks van Marvel gewoon op Disney+ staat. Eerder werd er al gezinspeeld op nieuw materiaal en nu blijkt dat hierover is gesproken met de streamingdienst van Disney.

De X-Men tekenfilmserie verscheen tussen 1992 en 1997 en bestaat uit 5 seizoenen met 76 afleveringen. Producent en regisseur Larry Houston zei tijdens een virtueel Wizard World-panel het volgende over de kans dat er meer komt:

"We hebben gesprekken gehad, maar dat is het dan ook. We hebben een gesprek gevoerd en het is aan hen om de beslissing te nemen, maar we hebben ze laten weten dat we allemaal beschikbaar zijn voor alles wat ze in de toekomst willen doen."

Lees ook: Gerucht: Disney+ maakt live-action 'X-Men'-series

Meerdere opties voor een terugkeer
Houston die eigenlijk gepensioneerd is, zegt graag weer aan de slag te gaan met X-Men: The Animated Series voor een "speciale, eenmalige aflevering of een vijfdelige aflevering." Eerder zei Houston dat ze iets zouden maken dat de draad oppakt nadat ze met de reeks stopten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe misdaadserie 'Only Murders in the Building' met Selena Gomez!
Series / Nieuws

Nieuwe misdaadserie 'Only Murders in the Building' met Selena Gomez!

Er is goed nieuws voor fans van de Amerikaanse actrice Selena Gomez...

Het is alweer acht jaar geleden dat we actrice Selena Gomez nog eens zagen opduiken in een televisieserie. Daar komt nu verandering in. De Amerikaanse actrice speelt namelijk binnen de hoofdrol in de nieuwe Hulu-serie Only Murders in the Building.

Gomez zal één van de drie hoofdrollen bekleden in de nieuwe serie van Hulu genaamd Only Murders in the Building. In totaal zijn er drie hoofdrollen in de reeks. Buiten Gomez worden die rollen ingevuld door Steve Martin en Martin Short.

Wizards of Waverly Place
In het verleden was de inmiddels 28-jarige Gomez in het jaar 2012 ook al te zien in de televisieserie Wizards of Waverly Place, een project van Disney. Sinds die tijd bleef het lange tijd stil rond Gomez... althans voor wat haar optreden in series betreft. Wel verscheen ze in enkele films en is er uiteraard haar bloeiende muziekcarrière.

Only Murders in the Building zal het verhaal vertellen van drie vreemden die zich bezighouden met de misdaad. Op een zeker ogenblik raken ze echter zelf ook persoonlijk betrokken bij een zaak. Meer details over de reeks werden voorlopig nog niet bekend gemaakt. Het is ook nog niet bekend wanneer de serie moet verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alexandra Daddario is sexy in bikini aan het zonnen
Series / Celebrity

Alexandra Daddario is sexy in bikini aan het zonnen

Ze weet er weer als vanouds heel erg goed op te staan, vooral nu in bikini.

Alexandra Daddario plaatste weer een topfoto op haar Instagram. Ditmaal zien we haar samen met een vriendin in bikini in de zon liggen. Niet slecht, al krijgen we het zo wel nog warmer met dit prachtige weer.

Speciaal voor de foto trok de bloedmooie actrice nog even haar bikini wat omhoog, waardoor ze er bijzonder sexy op staat. Een fijn beeld en daarvan plaatst ze er de laatste tijd heel wat.

Alexandra Daddario
De actrice, die in 1986 geboren werd, timmert lekker aan de weg. Waar ze begon als actrice in films als Percy Jackson, deed ze het bijvoorbeeld bijzonder goed in de HBO-serie True Detective. En dat ze er goed uit ziet benadrukte ze eens te meer met de film Baywatch, waarin ze de hele tijd in haar badpak over het strand mag dartelen.

Maar dat doet ze nu allemaal niet. Nu ligt ze gewoon sexy op een strandstoel aan het zwembad van de zon te genieten.

Bekijk op Instagram de sexy foto van Alexandra Daddario.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grof DC-geweld in 'Titans' [Dvd]
Series / Blu-ray Review

Grof DC-geweld in 'Titans' [Dvd]

Deze DC-serie Titans van DC Universe laat heel wat nieuwe DC-figuren zien.

Bedenkers: Akiva Goldsman | Geoff Johns | Greg Berlanti | Cast: Brenton Thwaites (Richard "Dick" Grayson / Robin / Nightwing), Anna Diop (Koriand'r / Kory Anders), Teagan Croft (Rachel Roth), Ryan Potter (Garfield "Gar" Logan), Curran Walters (Jason Todd / Robin), e.a. | Uitzending serie: 2018 - heden | Tv-zenders: DC Universe | Netflix

Op Netflix is de doorgaans wat hardere DC-serie Titans te volgen, maar voor de fans is het uiteraard ook gaaf om de Dvd-boxen van de afzonderlijke seizoenen in huis te halen. Warner Bros. doet dit gelukkig nog steeds volop en recent verscheen seizoen 2 van de DC-serie in het schap. Dit keer staat de confrontatie met Deathstroke centraal!

Warner Bros. bracht recent het tweede seizoen uit op Dvd. Hieronder de trailer en de synopsis, en vervolgens een blik op de inhoud van de uitgave.In het tweede seizoen vinden Dick Grayson en de Titans nieuwe bondgenoten. Rachel Roth/Raven, Gar Logan/Beast Boy en Jason Todd/Robin krijgen versterking van Hank Hall/Hawk, Dawn Granger/Dove en Donna Troy/Wonder Girl. Wanneer Wilson/Deathstroke een pijnlijke episode aan het licht brengt, moeten de Titans hun krachten bundelen om af te rekenen met zonden uit het verleden.Serie: Titans - Seizoen 2 | Aantal discs 3 x Dvd | Speelduur: 13 x ca. 45 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels Dolby Audio 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 5051888251003 | Release: juli 2020 | Met dank aan: Warner Bros Home Entertainment

De drie schijven van deze Dvd-uitgave van het tweede seizoen van Titans zitten verpakt in doorzichtige amaray Dvd-keepcase, met daaromheen een vergelijkbare insteekhoes. In de binnenkant tref je de titels van de afzonderlijke afleveringen. Ook de extra staat vermeld in de hoes.

Beeld en geluid
Deze Dvd-uitgave van de DC-serie laat een middelmatige weergave van de verder prima serie zien. De scherpte is helaas ondermaats voor een standard definition-uitgave en het beeld is zelfs voor deze duistere serie te donker. Lichte blokvorming is ook aanwezig. De weergave is al met al nog net aan voldoende, maar het kan zeker beter.

Het geluid komt via een Dolby Digital 5.1 track en dat is redelijk gangbaar voor dit soort Dvd-uitgaven. Het is en blijft jammer dat er steeds minder series op Blu-ray verschijnen (in Nederland) terwijl velen het wel verdienen. Zo ook deze.

Bonusmateriaal
Er staat - helaas voor de fans - maar één extra op de schijf met Jason Todd - Fate by the Fans en deze duurt ruim tien minuten. De video is nog best aardig aangezien er gekeken wordt naar dat DC Comics aan de fans vroeg of Robin moest blijven leven of dood moest gaan.

Seizoen 3 van Titans in de maak
Naast Titans is er ook de DC Universe-serie Doom Patrol waarin verschillende personages uit Titans ook opduiken. Het derde seizoen van Titans is al in de maak, maar een verschijningsdatum is er nog niet. Even geleden debuteerde nog wel het tweede seizoen van Doom Patrol op HBO Max.Lees ook: Seizoen 3 van 'Titans' verwelkomt groot DC-personage
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verschijnen deze Marvel Cinematic Universe-series dan toch dit jaar?
Series / Nieuws

Verschijnen deze Marvel Cinematic Universe-series dan toch dit jaar?

Deze maand moest eigenlijk The Falcon and The Winter Soldier verschijnen. Gebeurt dit nog wel in 2020?

Afgelopen periode was er een hoop onduidelijkheid over de Marvel Cinematic Universe-series die op Disney+ moeten verschijnen. Het leek er zelfs op dat de opnames voorlopig niet door zouden gaan.

Nu wordt via Murphy's Multiverse duidelijk dat de productieploegen van Marvel Studios de draad weer snel gaan oppakken. Er wordt namelijk gemeld dat deze weer aanwezig zijn in Atlanta en zich nu voorbereiden op de productiehervatting.

Drie grote Marvel-series
Volgens Murphy's Multiverse zijn het de productieploegen van de drie series The Falcon and The Winter Solider, Loki en Hawkeye. In Atlanta zou ook al een ploeg voorbereidingen treffen voor de opnames voor de derde Spider-Man solofilm.

Lees ook: Nieuwe blik op het Falcon-pak voor zijn Marvel-serie

Over WandaVision wordt niet veel gezegd. Er wordt gedacht dat er niet heel veel opnames meer verricht hoeven te worden, dus mogelijk bevindt deze Marvel-serie zich in de post-productiefase. De kans is dus nog steeds aanwezig dat deze en The Falcon and The Winter Solider dit jaar verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.