Gruwelijke foto's uit nieuwe 'The Walking Dead' aflevering

Gruwelijke foto's uit nieuwe 'The Walking Dead'

Op 4 oktober keert The Walking Dead siezoen 10 voor de laatste keer terug dit jaar.

Bram de Groot, 09-08-2020 18:43

De vertraagde aflevering 'A Certain Doom' van The Walking Dead debuteert over een kleine twee maanden op de zender AMC en de Nederlandse zender FOX. Recent verschenen al de eerste beelden uit de aflevering en nu hebben we vijf toch wel erg gave foto's!
Op de foto's zien we als eerste twee hoofdrolspelers recht tegenover elkaar staan, met Daryl (Norman Reedus) en Negan (Jeffrey Dean Morgan). Verder zien we een aantal andere personages met wat ingewanden, de schurk Beta, een aantal overlevenden in de buitenlucht en opnieuw Daryl die tussen de Walkers wandelt.

Lees ook: Grote clash voor Daryl in 'The Walking Dead' aanstaande?Op 4 oktober terug!
In de oorspronkelijke finale van seizoen tien zien we hoe de overlevenden omgaan met de enorme horde zombies die op weg is naar de schuilplaats - geleid door Beta. Betekent dit het einde van de vertrouwde gezichten óf wordt er afgerekend met de Whisperers?

Vanaf 5 oktober is het "slotstuk" op FOX te zien. In 2021 verschijnen nog eens zes extra afleveringen die toebehoren aan het uiteindelijk complete tiende seizoen met 22 afleveringen.

Bron: comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Andrew Lincoln, Rick Grimes, Seizoen 10, Fear the Walking Dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws