'The Umbrella Academy' verandert deze held in seizoen 3

Mocht er een derde seizoen komen, dan krijgt een van de Hargreeves iets nieuws te doen.

Jim Pedd, 11 augustus 2020 om 07:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Of The Umbrella Academy een derde seizoen krijgt is nog niet zeker. Netflix heeft daar nog geen knoop over doorgehakt. En dat kan nog even duren, want soms doet de streamingdienst er maanden over om zo'n beslissing te maken.
Mocht die derde reeks er gaan komen, dan weet acteur Justin H. Min, al wat zijn personage Ben te wachten staat. Die gaat namelijk behoorlijk veranderen na de gebeurtenissen in de finale van het derde seizoen. We waarschuwen je maar: vanaf hier volgen spoilers!

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

Nieuwe Ben
De 'nieuwe Ben' die we zagen aan het einde van het tweede seizoen, gaat ook in het derde seizoen een rol spelen. Min aan het woord: "Ik kan je zeggen dat bij geen geest is. Hij leeft. Want een van de belangrijksre dingen die we wilden, is zoveel mogelijk contrast maken tussen Ghost Ben en de Ben van de Sparrow Academy."

Lees ook: 'The Umbrella Academy' gecanceld door Netflix?

Maar ook met Ben zelf, in deze toekomst, gaan er dingen heel anders zijn in het derde seizoen. "In seizoen 3 zou hij heel anders zijn, niet alleen als het aankomt op zijn uiterlijk, maar ook als je kijkt naar zijn persoonlijkheid en naar zijn karakter."

Bron: TVLine

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, seizoen 3, Justin H Min

Populair nieuws