Dit 'The Flash'-plotgat wordt mogelijk nooit opgelost

'The Flash'-plotgat wordt mogelijk nooit opgelost

Helaas, als je had gehoopt op antwoorden rond de Eternium-deeltjes op Iris, moet je mogelijk lang wachten op antwoorden.

Jim Pedd, 11 augustus 2020 om 08:06

Aan het begin van het zesde seizoen van The Flash ontdekt Nash Eternium-deeltjes op Iris. Een fan vroeg aan TV Line of de site eens wilde uitzoeken of die constatering nog een rol krijgt in de serie. Het lijkt er niet op.
De journalist van TV Line schrijft in haar reactie op de vraag dat zij dacht dat Nash geen deeltjes op Iris aantrof, maar dat het ging om een aanwijzing naar de geheime bunker van de Anti-Monitor direct onder de plek waar Iris stond. Maar...

Lees ook: 'The Flash' krijgt gigatwist in zevende seizoen

Candice Patton antwoordt
Actrice Candice Patton reageerde desgevraagd op de vraag van TV Line. "Dat is echt een goede vraag! Ik kan me herinneren dat we dit opnamen en daf ik dacht: 'Dit is zo gaaf! Wat heeft dit te betekenen, als het iets betekent?' En ik heb er geen antwoord op, dus het zal interessant zijn om te zien of we uiteindelijk wel een antwoord geven."

Lees ook: Fans 'The Flash' eisen ontslag volgende actrice

Op dit moment is men nog niet bezig met de opnames van het zevende seizoen. Die laten op zich wachten omdat de Canadese crewleden het niet zien zitten om zich elke dag te laten testen op het coronavirus. Dat moet namelijk volgens de vakbonden van Hollywood. Tot dat dispuut opgelost is, liggen de opnames stil en wordt het met de dag minder zeker of de serie in januari 2021 verder kan met uitzenden.

Bron: TV Line

Lees meer over: The Flash, Iris West, Candice Patton, The CW, plotgat

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws