'Breaking Bad'-koning terug in 'Better Call Saul'?

'Breaking Bad'-koning terug in 'Better Call Saul'?

Bryan Cranston wil terugkeren als Walter White in de spin-off serie Better Call Saul.

Bram de Groot, 10 augustus 2020 om 14:30

In 2013 werd er na slechts vijf seizoenen een punt gezet achter de succesvolle en geliefde misdaadserie Breaking Bad. Hierin speelde Bryan Cranston de hoofdrol als crystal meth-koning Walter White.
In gesprek met Collider heeft Cranston nu aangegeven dolgraag te willen terugkeren in de spin-off serie Better Call Saul die in 2015 startte en waarvan al vijf seizoenen verschenen.

"Ik zou erin zitten als Vince Gilligan en Peter Gould, die de uitvoerende producenten zijn, zouden willen dat ik erin zou zitten. Ik zou het meteen doen," aldus Cranston. "Maar het is nog niet gebeurd en we zullen zien. Ik weet het niet. Er is nog een seizoen te gaan en we zullen zien wat er gebeurt!"

Seizoen 6 de laatste
In Better Call Saul over de dubieuze advocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk) zagen we uiteraard al heel wat bekende gezichten terugkeren, met onder meer Gus Fring (Giancarlo Esposito), Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), Ed Galbraith (Robert Forster) en Hank Schrader (Dean Norris).

Lees ook: 'Better Call Saul' seizoen 6: dit moet je weten

Het zesde seizoen wordt ook het laatste seizoen en door de coronacrisis lijkt het nog wel even te duren voordat deze verschijnt.

Bron: Collider

Lees meer over: Better Caul Saul, Breaking Bad, Bryan Cranston, Bob Odenkirk

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws