Eerste Netflix-trailer voor 'Undercover' seizoen 2!

Eerste Netflix-trailer voor 'Undercover' seizoen 2

De Nederlandse misdaadserie keert binnenkort terug op Netflix. Check de Netflix-trailer.

Bram de Groot, 10-08-2020 13:26

Begin september keert de Nederlandstalige misdaadserie Undercover terug op Netflix met een reeks nieuwe afleveringen. Uiteraard is Frank Lammers weer terug als drugskoning Ferry Bouman en zien we Elise Schaap opnieuw als zijn vrouw Danielle.
Ook Anna Drijver en Tom Waes zien we terug in de opvolger van het succesvolle eerste seizoen. Zij spelen respectievelijk de undercoveragenten Kim de Rooij en Bob Lemmens.

Eerste trailer voor seizoen 2
Naast bovengenoemden zijn er ook nieuwe rollen voor onder meer Rico Verhoeven, Sanne Samina Hanssen, Ruth Becquart, Wim Willaert en Sebastien DeWaele. Vanaf 6 september is Undercover seizoen twee te zien op Netflix.


De El Dorado Ranch
Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim bij Human Rights waar ze onderzoek doet naar illegale wapenhandel in Syrië. Met hulp van haar ex-collega Bob komt ze op het spoor van de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat daar undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars.

Lees ook: Ferry uit Nederlandse Netflix-hit 'Undercover' krijgt een eigen film

Ondertussen zet Ferry Bouman vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder en ook Bob's puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is. Hieronder zie je ook de officiële poster voor de misdaadserie.


Bron: Netflix

Lees meer over: Undercover, Anna Drijver, Tom Waes, Ferry Bouman, Frank Lammers, Elise Schaap, Seizoen 2

Populair nieuws