'Star Trek: Picard'-serie zit diep in de problemen?

'Star Trek: Picard' diep in de problemen?

Het zou niet heel erg goed gaan met de serie van CBS All Access.

Jim Pedd, 12 augustus 2020 om 11:33

Star Trek: Picard schijnt in de problemen te zitten. De eerste aflevering van de serie schijnt records gebroken te hebben voor streamingdienst CBS All Access als het op het aantal kijkers aankomt, maar kijkers liepen snel weg.
Volgens Giant Freakin Robot komt het bericht van dezelfde bron die vertelde dat er een Star Trek: Strange New Worlds-serie zou komen. Die bron vertelde nu dat de serie enorm goed debuteerde, maar dat er tegen de tijd dat de finale te zien was, nog maar 55% van de kijkers over was.

Lees ook: Patrick Stewart helemaal niet blij met 'Star Trek: Picard'?

Veel publiek verloren
Daarmee heeft de serie tussen januari en maart wel heel veel kijkers ingeleverd. Helemaal zeker is het natuurlijk niet, omdat CBS All Access kijkcijfers niet bekend maakt. Wel weten we hoe de serie in Canada bekeken werd en die cijfers laten een slecht beeld zien.

Lees ook: Jonge Picard in 'Star Trek: Picard'?

Daaruit bleek namelijk dat de serie bij de première 1,8 miljoen kijkers trok, en tegen aflevering 5 nog maar 1,3 miljoen mensen trok. Hoe het rond aflevering 10 zat is niet zeker, maar het zou kunnen dat inderdaad de helft van de kijkers vertrokken is.

Bron: GFR

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS All Access, Patrick Stewart, Kijkcijfers

Populair nieuws