search

Ons nieuws van woensdag 12 augustus 2020

Ai! Pijnlijke tegenslag voor Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Ai! Pijnlijke tegenslag voor Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

De live-action versie van Netflix moet het nu doen zonder de bedenkers van de serie.

Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko waren nog lyrisch over het feit dat ze een live-action remake van hun animatieserie Avatar: The Last Airbender mochten maken van Netflix. Maar nu vertrekken ze bij het project.

Waarom ze precies vertrokken bij het project, is niet helemaal zeker, maar het lijkt erop dat het te maken heeft met creatieve meningsverschillen. Dat lijkt DiMartino in elk geval te impliceren in een uitgebreid bericht dat hij op zijn website plaatste.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-fans vinden Aang niet de beste Avatar

Plotseling vertrek
"Toen Bryan en ik in 2018 voor het project tekenden, werden we ingehuurd als uitvoerend producenten en als showrunners. In een gemeenschappelijk statement voor de serie, stelde Netflix dat het zich committeerde aan het eren van onze visie voor deze hervertelling en dat het ons zou steunen bij het maken van de serie. En wij lieten weten hoe enthousiast we hierover waren. Maar helaas is het niet gegaan zoals we hadden gehoopt. En wie weet? De live-action versie van Netflix kan heel goed zijn en heeft dat potentieel. En wellicht wordt het een serie die je ook leuk gaat vinden. Maar wat ik wel zeker weet, is dat welke versie je dan ook te zien gaat krijgen, dit niet is wat Bryan en ik voor ogen hadden en wilden maken," schreef DiMartino.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' onthult nieuw element om te benden

Dat sentiment wordt gedeeld door Konietzko: "Toen Netflix Miek en mij twee jaar geleden aantrok voor deze serie, beloofden ze publiekelijk onze visie te ondersteunen. Helaas heeft Netflix zich niet aan die belofte gehouden. Al mocht ik werken met een aantal fantastische individuen, zowel aan de kant van Netflix als ons kleine ontwikkelteam, en de algemene manier waarop het project gemaakt had, kreeg ik het gevoel dat er een negatieve en niet-ondersteunende omgeving was."

Netflix heeft op moment van schrijven nog niet gereageerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weten we waarom 'Batwoman'-ster Ruby Rose met de serie stopte
Series / Nieuws

Eindelijk weten we waarom 'Batwoman'-ster Ruby Rose met de serie stopte

Ruby Rose vertelt voor het eerst over haar vertrek als hoofdrolspeelster bij de serie van The CW.

Actrice Ruby Rose is tot nu toe stil geweest over de reden achter haar vertrek bij de serie Batwoman. Ze kondigde eerder dit jaar aan dat ze al na één seizoen zou stoppen als Batwoman en waarom werd toen niet bekend gemaakt. Nu vertelt ze daar wel over.

Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly, vertelde Rose dat de beslissing deels voortkomt uit reflecties die ze deed ten tijde van de lockdown als gevolg van het coronavirus. Ze had toen tijd om na te denken en kwam tot zekere conclusies.

Lees ook: 'Batwoman' vindt nu al een nieuwe hoofdrolspeelster

Nadenken over het leven
"Ik had de tijd in quarantaine en in isolatie om na te denken over een boel verschillende dingen, ook over wat ik in het leven zou willen bereiken. En ik denk dat het voor mij en de producenten een mooie kans vormde om in gesprek te gaan over bepaalde zaken," aldus Rose.

Lees ook: 'Batwoman'-vertrek zorgt voor groot plotgat

Die gesprekken leidden tot de conclusie dat ze ermee moest stoppen. Dat kwam deels ook voort uit het feit dat ze vrij snel na haar verwonding op de set, waardoor ze geopereerd moest worden en al tien dagen na die operatie weer aan de slag moest, weer aan de slag moest. Dat vond ze helemaal geen gezond idee, maar het moest.

"Toch hou ik van mijn ervaring op de set en ben ik trots op iedereen die eraan heeft meegewerkt. Ik zou ook zo weer terugkeren voor televisie, maar het voelde als het moment voor mij om een pauze te nemen en volledig te herstellen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Van Der Valk': moord in Amsterdam [Dvd]
Series / Blu-ray Review

'Van Der Valk': moord in Amsterdam [Dvd]

Marc Warren is Piet van der Valk in deze revival van de serie uit de jaren 70.

Bedenkers: Nicolas Freeling | Cast: Marc Warren (Piet van der Valk), Maimie McCoy (Lucienne Hassell), Luke Allen-Gale (Brad de Vries), Elliot Barnes-Worrell (Job Cloovers), Darrell D'Silva (Hendrik Davie), e.a. | Uitzending serie: 2020 | Tv-zenders: ITV

In de jaren 70 verscheen op het Britse ITV al eens een detectiveserie met de titel Van Der Valk en nu is er een moderne remake met een gelijknamige titel. Dit keer is het Marc Warren die te zien is als Piet van der Valk die op onderzoek gaat in Amsterdam, vol moord en bedrog. De serie bestaat uit drie afleveringen van elk anderhalf uur.

Just Entertainment bracht de miniserie / het eerste seizoen uit op Dvd. Hieronder de trailer en de synopsis, en vervolgens een blik op de inhoud van de uitgave.



Van Der Valk speelt zich af in het levendige en raadselachtige Amsterdam en volgt Van der Valks - een complexe, bedachtzame en 'echte' speurneus - boeiende, onbeschaamde en interessante methodes als hij zijn dynamische team leidt bij het oplossen van moorden met behulp van slimme menselijke observatie en geïnspireerde detective.



Serie: Van Der Valk | Aantal discs 3 x Dvd | Speelduur: 3 x ca. 90 minuten | Beeld: 16 x 9 | Geluid: Engels Dolby Audio 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 8711983971189 | Release: juli 2020 | Met dank aan: Just Entertainment

De drie schijven van deze Dvd-uitgave van Van Der Valk zitten verpakt in een dikke Dvd-stackcase. De uitgave is zoals we deze kennen: basic. Er wordt geen extra informatie meegegeven over de afzonderlijke afleveringen en een vermelding over extra's zijn niet te vinden op de achterkant.

Beeld en geluid
Deze Dvd-uitgave van deze ITV-productie laat een degelijk beeld zien voor standard definition. De kleur is netjes en de donkere scènes blijven redelijk overeind. Minder is de lichte blokvorming.

Verder zijn de mooie beelden van de verschillende locaties in Amsterdam uiteraard erg leuk! De geluidstrack komt via een Dolby Digital 5.1 track en deze doet zijn werk verder prima.

Bonusmateriaal
Op de schijven staan enkele de drie afleveringen "Love in Amsterdam", "Only in Amsterdam" en "Death in Amsterdam". Verder zijn er geen extra's meegeleverd.

Tweede seizoen in de maak?
Acteur Marc Warren heeft bevestigd dat een tweede seizoen in de planning stond, maar dat de werkzaamheden zijn gestaakt. Het is dus onduidelijk of het tweede seizoen er daadwerkelijk gaat komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groots afscheid voor 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Video/clip/featurette

Groots afscheid voor 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Het is over en uit voor de Marvel-serie die 7 seizoenen lang een aanhangsel was van het grote Marvel Cinematic Universe.

In september 2013 startte de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. als een soort van spin-off van de succesvolle eerste Avengers-film. Vandaag wordt op de zender ABC de allerlaatste aflevering "What We're Fighting For" uitgezonden.

De serie draait met name rond Phil Coulson van acteur Clark Gregg die in The Avengers uit 2012 nog sneuvelde in gevecht met Loki. Hij keerde toch terug en kreeg zijn eigen serie waarin heel wat nieuwe personages werden onthuld.

Cross-over met het Marvel Cinematic Universe
Van een echte cross-over met het Marvel Cinematic Universe kwam het nooit. Soms mocht de serie personages uit de films lenen. Deze hadden wel impact op de serie en er waren uiteraard veel eigen avonturen. De nieuwe Marvel-series op Disney+ en de toekomstige bioscoopfilms zullen wel over en weer impact op elkaar hebben.

Uiteindelijk verschenen er zeven seizoenen met 136 afleveringen. Hieronder zie je de video Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Cast & Creators Say Goodbye! die op het YouTube-kanaal van Marvel Entertainment verscheen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijk lot voor 'The Walking Dead'-personage
Series / Nieuws

Gruwelijk lot voor 'The Walking Dead'-personage

Dit gaat niet heel leuk aflopen voor een heel specifiek personages, maar alleen lezen als je niet bang bent voor SPOILERS.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ga maar vast duimen voor Father Gabriel. Het personage van Seth Gilliam in The Walking Dead zou zomaar eens hetzelfde gruwelijke lot beschoren kunnen zijn als in de comics.

Het personage is te zien in de finale van het tiende seizoen van de serie, en zit in een grote toren samen met tientallen andere vluchtelingen. Zij worden straks aangevallen door Walkers en door Beta en zijn manschappen. Dat gaat volgens Scott Gimple, die de franchise overziet, niet goed aflopen.

Lees ook: Deze 'The Walking Dead'-schurk moet een eigen serie krijgen?

Gruwelijk lot
"Judith zorgt prima voor zichzelf, zelfs voor RJ. Iedereen die in deze positie met Judith verkeert, eindigt helaas niet heel goed," aldus Gimple over wat Father Gabriel - die nu voor RJ en Judith zorgt - zal overkomen. "Ik bedoel alleen maar te zeggen dat ik mij niet zo'n zorgen maak over RJ en Judith, maar vooral over de persoon die voor hen zorgt."

Lees ook: Gruwelijke foto's uit nieuwe 'The Walking Dead' aflevering

In de comics panikeert Gabriel en valt uit omlaag uit de toren waar hij zich verschuilt voor Beta en zijn horde. Zijn enkel breekt en steekt gruwelijk uit zijn been. Daar wordt Gabriels buik door Beta opengereten, waarna hij door de zombies opgegeten wordt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk gaat het de nieuwe 'Star Wars'-serie voor de wind
Series / Nieuws

Eindelijk gaat het de nieuwe 'Star Wars'-serie voor de wind

De serie rond rebel Cassian Andor heeft een nieuw castlid gevonden, waarmee de ontwikkelingen gestaag gaan.

De serie rond Cassian Andor op streamingdienst Disney+ gaat langzaam op gang komen. We horen vandaag dat actrice Adria Arjona gecast is in een van de hoofdrollen.

Deadline meldt dat de actrice tegenover Diego Luna te zien zal zijn in een van de hoofdrollen. Concrete details over haar rol in de Star Wars-serie zijn er nog niet, maar vermoedelijk speelt ze een belangrijke vrouw in het leven van de rebel Cassian Andor.

Lees ook: 'Star Wars: Cassian Andor' brengt nog iemand terug

Rogue One-serie
De serie rond Cassian Andor draait om het leven van de rebel voor de gebeurtenissen in Rogue One: A Star Wars Story. In die film kregen we te zien hoe de rebellen de plannen voor de eerste Death Star wisten te stelen. Het verhaal draait om het leven van Cassian Andor voor die tijd.

Lees ook: Opvallende 'Star Wars'-terugkeer in 'Rogue One'-serie van Disney+

De serie wordt deels geschreven door Tony Gilroy, die meehielp met het scenario van de film en de reshoots voor zijn rekening nam. Stephen Schiff is aan het project verbonden als showrunner.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-theorie over oorspong gruwelijke 'Demogorgon'-monster
Series / Nieuws

'Stranger Things'-theorie over oorspong gruwelijke 'Demogorgon'-monster

Is Will Byers stiekem een vroegere versie van de Demogorgon en is Hawkins verwoest?

Screen Rant plaatste een interessante fantheorie rond Netflix-serie Stranger Things. Die stelt dat de Demogorgon niemand minder dan Will Byers uit de toekomst is.

De Demogorgon is een gruwelijk monster uit het Upside Down dat het op het kind voorzien heeft. Dat lanceert de serie ook: Will komt terecht in het Upside Down en er wordt door zijn vriendjes naarstig naar hem gezocht. Uiteindelijk leren ze zo en via het meisje Eleven, dat er iets is als het Upside Down, een andere dimensie.

Lees ook: 'Stranger Things'-relatie blijft moeilijk in seizoen 4

De Demogorgon
Volgens fans zou het Upside Down mogelijk een toekomstige versie van planeet Aarde zijn. Het is immers een kopie van onze planeet, met dezelfde locaties, maar dan heel donker, koud en vol stof en schimmels in de lucht. Alles is verder bedekt met wortels.

Lees ook: 'Stranger Things'-makers en Netflix weer aangeklaagd

Eleven zou volgens de theorie een poort naar een ander moment in tijd geopend hebben. Hawkins van de jaren tachtig is daarmee gelinkt aan Hawkins van een veel later tijdstip. De wereld zou verwoest zijn door de strijd tussen de Verenigde Staten en Rusland.

Dat de Demogorgon uit het Upside Down kwam en Will ontvoerde naar zijn dimensie, zou erop wijzen dat hij de Demogorgon zelf is. Het leek er immers op dat hij heel bewust meegenomen was. Will zegt bovendien in de serie dat de Demogorgon hem niet wilde doden, maar wel alle andere mensen.

Hopelijk geeft het vierde seizoen antwoorden op deze vragen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-fans vinden Aang niet de beste Avatar
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-fans vinden Aang niet de beste Avatar

Niet Aang, maar Kyoshi trekt in dit geval aan het langste eind en dat is toch best interessant.

Fans lijken het erover eens. Niet Aang, maar Kyoshi is de beste Avatar in de Avatar: The Last Airbender-franchise. Heel veel fans houden natuurlijk nog heel erg van Aang, maar Kyoshi kreeg recent een boek.

Dat boek van F.C. Yee laat zien dat Kyoshi heel anders is dan andere incarnaties van de Avatar. Waar iemand als Aang bijvoorbeeld ervoor terug deinsde om de Fire Lord te doden, deed zij dat met haar grootste vijand en knipperde ze niet eens. Zo bezien ga je je bijna afvragen waarom Netflix niet gewoon een live-action serie maakt over Kyoshi in plaats van Aang.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' onthult nieuw element om te benden

Wie is beter?
Een van de fans die het boek over Kyoshi las, besloot op Twitter te vragen aan fans welke Avatar nou eigenlijk de beste is: Aang of Kyoshi. Het antwoord lijkt behoorlijk eenduidig te zijn als je zo rondkijkt: Kyoshi trekt aan het langste eind.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-boek toont gruwelijke dood

Hieronder een greep uit de vele reacties!






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard'-serie zit diep in de problemen?
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard'-serie zit diep in de problemen?

Het zou niet heel erg goed gaan met de serie van CBS All Access.

Star Trek: Picard schijnt in de problemen te zitten. De eerste aflevering van de serie schijnt records gebroken te hebben voor streamingdienst CBS All Access als het op het aantal kijkers aankomt, maar kijkers liepen snel weg.

Volgens Giant Freakin Robot komt het bericht van dezelfde bron die vertelde dat er een Star Trek: Strange New Worlds-serie zou komen. Die bron vertelde nu dat de serie enorm goed debuteerde, maar dat er tegen de tijd dat de finale te zien was, nog maar 55% van de kijkers over was.

Lees ook: Patrick Stewart helemaal niet blij met 'Star Trek: Picard'?

Veel publiek verloren
Daarmee heeft de serie tussen januari en maart wel heel veel kijkers ingeleverd. Helemaal zeker is het natuurlijk niet, omdat CBS All Access kijkcijfers niet bekend maakt. Wel weten we hoe de serie in Canada bekeken werd en die cijfers laten een slecht beeld zien.

Lees ook: Jonge Picard in 'Star Trek: Picard'?

Daaruit bleek namelijk dat de serie bij de première 1,8 miljoen kijkers trok, en tegen aflevering 5 nog maar 1,3 miljoen mensen trok. Hoe het rond aflevering 10 zat is niet zeker, maar het zou kunnen dat inderdaad de helft van de kijkers vertrokken is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze grap uit 'The Office' kostte 60.000 dollar
Series / Nieuws

Deze grap uit 'The Office' kostte 60.000 dollar

Dat hadden we dan weer niet verwacht voor een grap van slechts wee zinnen.

The Office liep maar liefst negen seizoenen en maakte in die tijd heel wat popcultuur-elementen belachelijk. Zo zong Steve Carells Michael Scott in seizoen drie, aflevering A Benihana Christmas een paar woorden uit het nummer Two Tickets to Paradise van Eddie Money. En money is daar zeker in gaan zitten.

Deze ene grap bleek maar liefst 60.000 dollar te hebben gekost. Dat stelt schrijver Jen Celotta in een interview tijdens de Office Ladies-podcast. "Ik schreef een grap waarin Michael zegt, 'I got two tickets to paradise' en daarna zegt hij, 'Pack your bags we leave day after tomorrow'. Tijdens de sound mix kwam ik er via producent Kent Zbornak achter dat die grap 60.000 dollar gekost had."

Lees ook: Krijgt dit populaire 'The Office'-personage een eigen serie?

60.000 dollar
"Ik weet nog dat we kort daarna een deel van ons muziekbudget zagen verdwijnen. Ik had echt geen idee dat, omdat we dat nummer zongen, er geld betaald moest worden en die grap daarom 60.000 dollar gekost had," aldus Celotta.

Lees ook: 'The Office' keert mogelijk terug!

In diezelfde aflevering werd ook het nummer Your Body is a Wonderland van John Mayer gezongen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix koos bijna voor het 'opstartgeluid' van een geit!
Series / Nieuws

Netflix koos bijna voor het 'opstartgeluid' van een geit!

De streamingdienst kwam uiteindelijk uit bij Ta-Dum, maar wilde ook bijna een geit.

Als je een 'Original Series' van Netflix start dan hoor je altijd het bekende 'Ta-Dum' geluidje tijdens een snelle blik op het Netflix logo. Bijna had de streamingdienst voor een toch opmerkelijkere tune gekozen.

Tijdens de TED podcast Twenty Thousand Hertz spraken Netflixs VP of Product Todd Yellin en de Oscar-winnende geluidseditor Lon Bender over de tune van Netflix. Ze hadden tijdens de selectie van het geluidje de keuze uit zo'n 20 tot 30 opties.

Mekkerende geit als Netflix tune
"Ik vond het geluid van de geit leuk. Het was geinig, het was eigenzinnig en het was onze versie van Leo de Leeuw," aldus Yellin tijdens de podcast, volgens Screenrant. De bedoeling was dat de kijkers het gevoel moest krijgen dat ze iets geweldigs te zien zouden krijgen.

Uiteindelijk belandde de geit zelfs in de top drie, maar viel af doordat de keuze op onderstaande 'Ta-Dum' viel. Deze wordt sinds 2015 gebruikt bij originele films en series van Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max 'sloopt' DC Universe langzaam maar zeker
Series / Nieuws

HBO Max 'sloopt' DC Universe langzaam maar zeker

Komende tijd wordt DC Universe afgebouwd en worden de series overgeheveld naar HBO Max.

In 2018 werd door Warner Bros. en DC Entertainment de unieke streamingdienst DC Universe gestart. Dit moest hét kanaal worden voor alle content van DC, met strips, series, films en nog veel meer. Nu lijkt het einde al in zicht.

Eerder werd door DC Universe al de mogelijkheid tot langdurige abonnementen verwijderd en nu wordt duidelijk dat de 'Original Series' een aanpassing krijgen in de titel. Zo is de titel van de serie Titans in de States aangepast van DC Universe's Titans naar DC's Titans. Dit is ook toegepast op de titel van de Harley Quinn-animatieserie.

HBO Max de toekomst
Met de komst van de DC Extended Universe-film Zack Snyder's Justice League en één of meerdere series gebaseerd op de DC-film The Batman is duidelijk dat HBO Max hét kanaal wordt voor de DC series en films.

Lees ook: Grof DC-geweld in 'Titans' [Dvd]

DC Universe zal waarschijnlijk verdwijnen of zich gaan richten op de comics. Overigens is DC Universe alleen beschikbaar in de States. Dit geldt voorlopig ook voor HBO Max, maar deze zal snel in andere landen beschikbaar komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De reden waarom Jim Parsons (Sheldon) met de 'Big Bang Theory' stopte
Series / Celebrity

De reden waarom Jim Parsons (Sheldon) met de 'Big Bang Theory' stopte

De acteur deed de opvallende bekendmaking tijdens een recente podcast...

Fans van de serie The Big Bang Theory begrepen lange tijd niet hoe het kwam dat acteur Jim Parsons plots zijn rol als Sheldon in de reeks niet meer verder wou zetten. Nu schept de acteur duidelijkheid.

In een recente podcast van David Tennant heeft Parsons aangegeven dat hij reeds tijdens de opnames van het elfde en twaalfde seizoen het idee had dat hij niet lang meer in de huid van Sheldon zou kruipen. Dat gevoel werd volgens de acteur alleen maar bevestigd in de zomer tussen beide seizoenen die hij zelf omschrijft als bijzonder heftig.

In deze zomer was de acteur niet alleen bezig met de opnames voor The Big Bang Theory, daarnaast speelde hij ook mee in The Boys in the Band op Broadway.

Heftige zomer
Tijdens deze bewuste zomer moest Parsons zijn veertienjarige hond noodgedwongen laten inslapen. Hijzelf kon daar echter niet bij zijn omwille van zijn werk. Dat heeft bij de acteur naar eigen zeggen voor een verhelderend moment gezorgd:

"Op dat ogenblik besefte ik plots dat ik niet langer het leven aan mij voorbij wou laten vliegen, maar dat ik echt de tijd wou nemen om rond te kijken. Ik realiseerde me meteen ook dat ik bij het afronden van de opnames van het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory 46 jaar zou zijn. Dat is amper 6 jaar jonger dan mijn vader die op 52-jarige leeftijd overleed. Ik ben niet iemand die bijgelovig is, maar het zorgde wel voor een bepaalde context."

Verder benadrukte Parsons dat hij altijd heeft gezegd er geen probleem mee te hebben dat de serie zonder hem door zou gaan. Dat zagen de makers echter blijkbaar niet helemaal zitten. De podcast afronden deed Parsons dan ook met de volgende woorden:

"Het zou voor mij alleen maar nog grootser aangevoeld hebben als ik de serie had verlaten, maar toch onderdeel was geweest van iets dat nadien nog verder was gegroeid".

Lees ook: Laatste seizoen 'The Big Bang Theory' nu ook op Netflix België!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-ster Scarlett Johansson in bikini op het strand
Series / Celebrity

Marvel-ster Scarlett Johansson in bikini op het strand

Scarlett Johansson geniet duidelijk van de zon in haar blauwe bikini op een strand in de Verenigde Staten.

Actrice Scarlett Johansson was op het strand aan het genieten van het zonnige weer. Op een nieuwe foto die we bij TMZ op de website aantroffen, zien we Johansson in een prachtige blauwe bikini op het strand.

Scarlett Johansson is natuurlijk vooral bekend met haar werk voor het Marvel Cinematic Universe. Al in 2010 nam ze de rol van Black Widow op zich en pas dit jaar krijgt ze een solofilm. Ze is daarmee een van de laatste Avengers die nog een solofilm moest krijgen.

Scarlett Johansson
Johansson draait al lange tijd mee in de filmwereld. Haar debuut maakte ze in North uit 1994, een komedie, maar erkenning kreeg ze echt met haar werk in films als Manny & Lo (1996) en The Horse Whisperer (1998). Haar doorbraak in films voor volwassenen maakte ze in 2003 met Lost in Translation.

Maar wij kennen haar natuurlijk vooral als Black Widow!

Bekijk op TMZ de foto van Scarlett Johansson in bikini op het strand.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.