Patrick Stewart helemaal niet blij met 'Star Trek: Picard'?

Patrick Stewart niet blij met 'Star Trek: Picard'?

De acteur schijnt helemaal niet blij te zijn met de serie rond Jean-Luc Picard.

Jim Pedd, 11 augustus 2020 om 09:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Patrick Stewart keerde tot groot genoegen van fans van Star Trek terug voor een serie over Jean-Luc Picard. Maar of hij daar achteraf nog echt blij mee is? Dat is niet zeker, dus dit artikel is niet meer dan een gerucht.
De mannen en vrouwen achter Bounding Into Comics claimen op basis van een insider binnen de productie van Star Trek: Picard dat Stewart niet zo blij is met de verhaallijn die gekozen is voor zijn held, Jean-Luc Picard.

Lees ook: Jonge Picard in 'Star Trek: Picard'?

Wat speelt er?
Volgens de insider is Stewart niet blij met het verhaal van het tweede seizoen. Dat heeft te maken met de conclusie van de eerste reeks, waarin Jean-Luc Picard aan een hersenaandoening bleek te lijden, als gevolg waarvan hij bezweek tegen het einde van het eerste seizoen. Hij werd weer tot leven gebracht als een golem. Kortom, als een huls waar de geest van Picard in zit.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt mogelijk nog twee helden terug

"Sir Patrick vindt het idee dat hij dood is en nu terug is als een golem maar niets, dit is een aspect van de serie waar hij niet voor getekend heeft. De schrijvers zoeken nu naar een manier om van het seizoen iets coherents te maken, maar heel eenvoudig is dat niet."

Als dat klopt, is het heel ander nieuws dan we tot nu toe kregen rond de serie, want alles leek tot nu toe eigenlijk helemaal koek-en-ei. Stewart heeft in de media bovendien nog nooit geklaagd over de serie, al gaf hij wel toe eerst nee te hebben willen zeggen tegen een terugkeer. Hij zei echter ja omdat hij het verhaal zo goed vond. Vandaar dus die korrel zout.

Bron: Bounding into comics

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS All Access, Patrick Stewart, Jean Luc Picard

Populair nieuws