Remake 'The Fresh Prince of Bel-Air' komt eraan!

Remake 'The Fresh Prince of Bel-Air' komt eraan!

Het spreekt voor zich dat acteur Will Smith ook terug bij het nieuwe project betrokken is...

Geoffrey Ketels, 13 augustus 2020 om 11:55

Verschillende bronnen waaronder The Hollywood Reporter hebben laten uitschijnen dat er wel degelijk een remake van The Fresh Prince of Bel-Air in de maak is. De serie zal de naam Bel-Air krijgen.
Voor de remake slaan acteur Will Smith en producent Morgan Cooper terug de handen in elkaar. De nieuwe reeks wordt beschreven als een meer dramatische kijk op de komedie die door NBC op de markt werd gebracht.

Dat er nu daadwerkelijk nog een remake komt van de serie is zowel verrassend als niet verrassend. Vorig jaar doken namelijk reeds enkele geruchten op, maar in het verleden gaf Smith nog aan dat de serie gewoon "met rust zou worden gelaten".

Lees ook: Spin-off 'Fresh Prince of Bel-Air' in de maak

Streamingdiensten
Er wordt reeds behoorlijk druk gewerkt aan de remake en inmiddels zouden er ook al gesprekken lopen met verschillende streamingdiensten. Al zeker drie van deze streamingdiensten, namelijk Netflix, HBO Max en Peacock zouden bereid zijn om te bieden op de rechten van de serie.

De originele serie van The Fresh Prince of Bel-Air verscheen tussen het jaar 1990 en 1996. In totaal verschenen er 6 seizoenen van de reeks op de Amerikaanse zender NBC. Niet alleen Will Smith was in de reeks te zien, dit was ook het geval voor onder meer James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons en Tatyana M. Ali.

Wanneer de remake precies zal gaan verschijnen is nog niet bekend.

Lees ook: John Wesley uit o.a 'The Fresh Prince of Bel Air' overleden

Lees meer over: Will Smith, Fresh Prince of BelAir, serie, series

Informatie over de serie: The Fresh Prince of Bel-Air

Populair nieuws