Dwayne Johnson is steenrijk als 's werelds best betaalde acteur

De acteur is al voor het tweede jaar op rij 's werelds best betaalde acteur...

Door redactie, 13 augustus 2020 om 11:56

Voor het tweede jaar op rij is acteur Dwayne Johnson 's werelds best betaalde acteur. In het bijzonder de deals die de acteur heeft gemaakt met streamingdienst Netflix zouden daar aan bijdragen.
Uit de gegevens van Forbes blijkt dat Johnson een groot deel van zijn fortuin en zijn status als best betaalde acteur ter wereld te danken heeft aan Netflix. Toch is dat lang niet alles. De Amerikaanse acteur zou namelijk ook een groot deel van zijn inkomsten halen uit zijn eigen kledinglijn genaamd Under Armous Project Rock. De top-3 met 's werelds best betaalde acteurs bestaat buiten Johnson ook nog uit Ryan Reynolds en Mark Wahlberg.

Lucratieve Netflix-deals
Niet alleen Johnson blijkt goed geld te verdienen aan zijn overeenkomsten met Netflix. Dat geldt ook voor onder meer Adam Sandler. Op dit ogenblik zou maar liefst 75 procent van het volledige inkomen van de acteur betaald worden door Netflix. De streamingdienst zou hem ondertussen dan ook reeds meer dan 26 miljoen euro hebben uitbetaald. Pittig detail, het contract dat hij met Netflix heeft is goed voor een totale waarde van maar liefst 210 miljoen euro!

De lijst met best betaalde acteurs wordt traditioneel eerst bekend gemaakt. De lijst met actrices die de hoogste inkomsten ontvangen komt dan ook pas later. Die lijst wordt in september verwacht.

Lees meer over: Dwayne Johnson, serie, series, Netflix

Populair nieuws