'The Last of Us'-serie heeft een verrassing!

'The Last of Us'-serie heeft een verrassing!

The Last of Us is succesvol als game en moet op HBO een hit worden als serie.

Bram de Groot, 13 augustus 2020 om 13:01

Alweer even geleden werd duidelijk dat HBO een serie maakt van de game The Last of Us die in 2013 en later uitgroeide tot een succes. En die serie zal je mond doen laten opvalen zegt schrijver / producent Craig Mazin.
In gesprek met BBC's Must Watch onthulde Mazin dat er in de serie een scène wordt opgenomen die in de oorspronkelijke game werd verwijderd. Verder blijft de serie trouw aan de game, maar er worden wel zaken toegevoegd die niet in de game of het recente vervolg The Last of Us Part II voorkwamen.

"Jaw Dropping!"
"'Je mond valt open - die verwijderde scène zit erin," zei Mazin tegen Must Watch over zijn bevestiging dat er een gave verwijderde scène bestaat uit de eerste game. "Natuurlijk gaan we dat doen. Niemand kon me ervan weerhouden dat te doen. Je zou me moeten neerschieten om dat te doen. En er zijn meer van dat soort dingen."

Lees ook: HBO-serie 'The Last of Us' zal de populaire games versterken

"Het is onze intentie dat de mensen die de game hebben gespeeld naar de show kijken en zeggen: 'dit heeft niets afgedaan aan wat ik leuk vind aan de game en wat ik in de game heb gezien, maar het heeft me ook veel meer gebracht - dingen die ik niet wist, echt indrukwekkende zaken," zei Mazin tegen Must Watch.

Bron: Must Watch

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Serie

Populair nieuws