search
'The Mandalorian' krijgt verrassend tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Mandalorian' krijgt verrassend tweede seizoen

Dat het verhaal in heel nieuwe richtingen gaat brengen, dus zet je maar vast schrap!

Mocht je denken dat het tweede seizoen van The Mandalorian een herhaling van zetten wordt, of daarvoor vrezen, dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe reeks moet de serie in heel nieuwe richtingen brengen.

Componist Ludwig Goransson sprak recent met Deadline over zijn werk voor de serie. Hij hintte tijdens dat gesprek naar wat we mogen verwachten van het aankomende nieuwe seizoen. Het lijkt erop dat hij de muziek al gemaakt heeft en dat Jon Favreau het verhaal in nieuwe richtingen brengt.

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian'-serie krijgt mogelijk 3 spin-offs

Nieuwe richtingen
"We zijn een paar maanden geleden begonnen en ik kijk er echt heel erg naar uit," vertelde Goransson. "Jon neemt het verhaal mee naar nieuwe richtingen waarvan ik niet wist dat ze bestonden en dat vind ik echt geweldig."

Lees ook: Duidelijkheid rond 'The Mandalorian' seizoen 2

Welke nieuwe richtingen dat worden is nog niet helemaal duidelijk, maar dat gaan we vanzelf merken. Vermoedelijk heeft het in elk geval te maken met de oorsprong van Baby Yoda, maar ook de live-action introductie van Ahsoka Tano en de terugkeer van Bo-Batan Kryze, evenals Boba Fett.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen