Star Wars 'The Mandalorian'-serie krijgt mogelijk 3 spin-offs

'The Mandalorian' krijgt mogelijk drie spin-offs

De serie is echt een veel groter succes dan men ooit had durven dromen bij Lucasfilm en Disney

Jim Pedd, 10 augustus 2020 om 10:21

De serie The Mandalorian luidde een nieuw tijdperk in voor de Star Wars-franchise. Voor het eerst kwam er een live-action serie. En die bleek echt enorm succesvol. Zodanig dat er nu gekeken schijnt te worden naar maar liefst drie spin-offs.
Dat stelt althans een van de journalisten die werkt voor de site Kessel Run Transmissions, waar regelmatig nieuwtjes rond de franchise op verschijnen. Helemaal zeker is hij er niet van, maar wel zeker genoeg om het verhaal de wereld in te helpen.

Lees ook: 'The Mandalorian' seizoen 2 draait om Moff Gideon en het Darksaber

The Mandalorian-toekomst
De vraag is natuurlijk vooral welke spin-offs dat dan zouden kunnen worden. Daar kunnen we voor een deel wel een antwoord op geven, dankzij een aantal eerdere lekken rond de franchise en deze serie specifiek. Allereerst schijnt er een serie rond Ahsoka Tano in de maak te zijn.

Lees ook: 'The Mandalorian' seizoen 2: Dit moet je weten

Dat personage debuteert straks in de serie in live-action. Daarnaast is er het verhaal dat premiejager Cara Dune ook een eigen serie zou gaan krijgen. En Boba Fett, die terugkeert en in leven blijkt in deze serie, zou ook een eigen show moeten krijgen. Waarmee de toekomst dus nog heel wat nieuws brengt voor The Mandalorian.

Bron: Kessel runn transmissions

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Lucasfilm, spinoff

Populair nieuws