search
Tweede seizoen 'Undercover' niet meteen te bingen op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Undercover' niet meteen te bingen op Netflix

In eerste instantie leek het er naar uit te zien dat het volledige tweede seizoen in één keer op Netflix zou verschijnen...

Wie het volledige tweede seizoen van Undercover wou gaan bingen op 6 september is er aan voor de moeite. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er slechts wekelijks een nieuwe aflevering van de reeks zal verschijnen.

In eerste instantie werd aangenomen dat het volledige tweede seizoen van Undercover zou verschijnen op 6 september. Van dat plan is men bij Netflix nu echter afgestapt. Het tweede seizoen bestaat uit 10 afleveringen en elke week verschijnt er één van. Dit betekent dat de laatste aflevering slechts te bekijken zal zijn op 8 november.

Lees ook: Eerste Netflix-trailer voor 'Undercover' seizoen 2!

Teleurstelling
Bovenstaand nieuws zal voor de meeste fans van Undercover als een grote teleurstelling komen. Zij zullen nu een keuze moeten maken. Of ze bekijken wekelijks één aflevering of ze blijven in spanning afwachten tot ze het volledige tweede seizoen kunnen bingen op 8 november.

Wil jij alvast graag een voorsmaakje van wat er je in het tweede seizoen van Undercover allemaal zal te wachten staan? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen