Toch géén seizoen 2 voor Netflix-serie 'White Lines'?!

Dan toch geen tweede seizoen voor 'White Lines'?!

Volgens eerdere berichten werd er nochtans reeds gewerkt aan een tweede seizoen...

Geoffrey Ketels, 14 augustus 2020 om 17:18

Komt er nu wel of niet nog een tweede seizoen van White Lines? Volgens één van de hoofdrolspelers staat het vast dat er toch geen vervolg meer zal verschijnen.
Toegegeven, White Lines is zo'n typische serie van "you hate it or you love it". Toch wisten heel wat Netflix-abonnees het nieuwe project van Álex Pina (bekend van onder meer de serie La Casa de Papel) best te smaken. Voor hen komt de bekendmaking van acteur Daniel Mays (Marcus in de serie) dan ook wellicht als een donderslag bij heldere hemel.

Tweede seizoen
Toegegeven, ook wij hadden het niet zien aankomen. Volgens eerdere berichten werd er namelijk reeds druk gewerkt aan een tweede seizoen. Opvallend genoeg was het Daniel Mays zelf die in juni nog liet optekenen dat een vervolg ontzettend veel mogelijkheden zou bieden. Nu komt de acteur op die woorden terug en laat hij via Instagram weten dat een tweede seizoen niet langer tot de mogelijkheden behoort.

Wil je graag het bewuste bericht van Mays op Instagram bekijken? Dat is mogelijk door te klikken op deze link. We moeten hierbij wel nog even de kanttekening maken dat Netflix zelf nog niet officieel heeft gereageerd.

Lees ook: "Tweede seizoen 'White Lines' biedt ongelofelijk veel mogelijkheden"

Lees meer over: White Lines, serie, series, Netflix

Populair nieuws