Nieuw seizoen 'Stranger Things' wordt "krankzinnig"

Nieuw seizoen 'Stranger Things' wordt krankzinnig

Het vierde seizoen van Stranger Things is er voorlopig nog niet.

Bram de Groot, 16-08-2020 17:56

De die-hard fans van Stranger Things smachten waarschijnlijk naar het nieuwe seizoen, aangezien het derde seizoen alweer een dik jaar oud is. Maar seizoen vier laat nog wel even op zich wachten. Al is dat het wel waard volgens acteur Joe Keery.
Onlangs werd al duidelijk dat het vierde seizoen een extra aflevering maakt, maar ook zonder die aflevering wordt het een geweldig goed seizoen. De coronasituatie helpt om de boel nog beter te maken.

"Het geeft ze zeker meer tijd om te schrijven, en ik denk dat dat altijd goed is," vertelde Keery aan The Hollywood Reporter. Ik denk dat er het probleem is met de groei van de kinderen, maar afgezien daarvan denk ik dat we de show zo snel mogelijk willen laten zien aan de mensen. Maar iets waar de (Duffer) broers altijd extreem, extreem controlerend over zijn geweest, is de kwaliteitscontrole van de show. Dus als dit ze meer tijd geeft om te beseffen wat hun visie is, dan denk ik dat het een goede zaak kan zijn."

Krankzinnig seizoen
THR vroeg de acteur ook om hyperbolische uitspraken over het seizoen. "Het is krankzinnig! Het is krankzinnig! Het is het wachten waard, hopelijk," aldus Keery die de rol speelt van Steve Harrington.

Bron: THR

Lees meer over: Stranger Things, Seizoen 4, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown

Populair nieuws