search
Hoe de opnames voor het einde van 'Lucifer' seizoen 5 in de soep liepen
Series / Nieuws

Hoe de opnames voor het einde van 'Lucifer' seizoen 5 in de soep liepen

Het vijfde seizoen van Lucifer debuteert op 21 augustus op Netflix.

De coronacrisis heeft heel wat sets van films en series op slot doen gaan. Zo ook voor de Netflix-serie Lucifer die later deze maand het vijfde seizoen induikt.

Het blijkt nu dat de opnames voor de allerlaatste aflevering van het vijfde seizoen bijna waren afgerond. "We waren pijnlijk dicht bij de afronding, maar de lockdown versloeg ons," zei Tom Ellis in gesprek met Da Man. "Dus we hebben nog steeds 60 procent van de finale van seizoen vijf om op te nemen."

Wat te verwachten van seizoen 5?
Ellis over het aankomende seizoen: "Nou, we dachten lange tijd dat we het laatste seizoen van Lucifer aan het maken waren, dus besloten we de mentaliteit van 'go big or go home' aan te nemen. De meeste afleveringen zitten dichter tegen het uur aan dan normaal en zitten boordevol fantastische verhalen en uitvoeringen."

Lees ook: 'Lucifer' doet iets heel leuks in seizoen 5

"We verwelkomden de legende die Dennis Haysbert is in de rol van God en enkele van de scènes die ik met hem gedaan heb, behoren tot mijn favoriete momenten sinds de show begon. Ik denk dat mensen van hem zullen houden. Ik weet dat ik dat doe!" sluit Ellis teasend af.

Deel 1 van seizoen 5 van Lucfer met acht afleveringen staat vanaf aankomende vrijdag op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen