'Lucifer' doet iets heel leuks in seizoen 5

'Lucifer' doet iets heel leuks in seizoen 5

De serie van Netflix wordt wel heel erg leuk met dit idee in het vijfde seizoen.

Jim Pedd, 10 augustus 2020 om 08:12

Netflix-serie Lucifer doet weer iets leuks in het vijfde seizoen. Dat belooft steeds meer een groot feest te worden. Zo krijgen we al een speciale noir-aflevering te zien. En er komt een musical-special. En nu horen we dat er ook nog een heel erg meta aflevering bij komt.
De aflevering heet ¡Diablo! en draait om de moord op een filmset. Maar nu komt het: op die set wordt een show rond de duivel opgenomen. Volgens TV Line belooft dit een van de leukste afleveringen van het seizoen te worden, vol grappen en mooie metamomenten.

Lees ook: 'Lucifer' stelt je voor aan nieuw personage

Lucifer op Netflix
Fans zullen erg blij zijn met het nieuws. De serie was gedurende drie seizoenen te zien op FOX, maar werd daar snel gecancelled. Netflix nam de site vervolgens snel over en bestelde meteen een vierde en vijfde seizoen.

Lees ook: Waarom 'Lucifer' zijn grootste twist al verklapte

Dat vijfde seizoen werd al verlengd met een paar afleveringen, maar zou wel het laatste woorden. Kortgeleden bleek echter dat Netflix een deal had gesloten met de cast om nog een zesde seizoen te maken. Dat zal er dus echt komen en rondt het verhaal echt af.

Bron: TV Line

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis, special

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws