'Haunting of Hill House'-regisseur maakt horrorserie 'Midnight Mass'

Netflix maakt nieuwe horrorserie 'Midnight Mass'

Na het succes van The Haunting of Hill House hebben Mike Flanagan en Netflix de smaak te pakken!

Zilko Tarici, 18 augustus 2020 om 15:46

Gisteren zijn officieel de opnames begonnen van Midnigh Mass, een nieuwe serie die geregisseerd wordt door Mike Flanagan voor Netflix. Eerder werkten Flanagan en Netflix al samen aan de films Hush en Gerald's Game, maar ook serie The Haunting of Hill House en het aanstaande vervolg The Haunting of Bly Manor!
Flanagan tekende onlangs voor nog eens twee Netflix-miniseries, waarvan Midnight Mass er een is. Het verhaal van de serie gaat over een geïsoleerde gemeenschap die op een eiland miraculeuze en angstaanjagende dingen meemaken nadat een charismatische, mysterieuze jonge priester voor opschudding zorgt.

Uitgestelde opnames
De opnames van Midnight Mass hadden eigenlijk al afgelopen lente moeten beginnen in Vancouver, maar konden niet doorgaan door de coronacrisis. De zeven geplande afleveringen van Midnight Mass worden nu alsnog gefilmd. Flanagan zal ze alle zeven regisseren.

De cast van de serie bestaat uit namen als Robert Longstreet, Annabeth Gish, Henry Thomas, Michael Trucco, Samantha Sloyan, Matt Biedel, Alex Essoe, Rahul Abburi, Crystal Balint, Kristin Lehman, Igby Rigney en Annarah Shephard. Flanagan en Trevor Macy doen dienst als producenten.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Mike Flanagan, Netflix, Midnight Mass, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor

Populair nieuws