Gerommel bij Ellen DeGeneres Show gaat door

Onrust bij Ellen DeGeneres Show gaat door, presentatrice verontschuldigt zich opnieuw bij haar personeel.

Door redactie, 18 augustus 2020 om 16:49

Ellen DeGeneres verontschuldigt zich opnieuw bij haar personeel tijdens een emotionele Zoom-bijeenkomst. Weer drie uitvoerende producenten vertrekken bij de show.
In de bijeenkomst sprak DeGeneres over goede dagen en slechte dagen hebben. "Betekent dit dat ik perfect ben? Nee, ben ik zeker niet. Ik ben een persoon met meerdere lagen, en ik probeer de beste persoon te zijn die ik kan zijn en ik probeer te leren van mijn fouten", aldus de talkshowhost.

Lees ook: Super ongemakkelijk interview bij 'Ellen' met Amerikaanse actrice

Producenten Glavin, Leman en Norman werden beschuldigd van seksueel wangedrag in een artikel eind juli, waarin 36 anonieme voormalige stafmedewerkers beweren dat ze "intimidatie, seksueel wangedrag en mishandeling door topproducenten" hadden meegemaakt.

In een verklaring zei Norman: "Ik heb in mijn carrière nog nooit een enkele klacht tegen mij gehad. Ik heb nooit iets gedaan om een ​​ander personeelslid te schaden. Ooit." Een advocaat die Leman vertegenwoordigde, veroordeelde de aantijgingen in een verklaring.

Verantwoordelijkheid
In een eerdere brief van DeGeneres aan haar medewerkers nam ze de verantwoordelijkheid op zich voor klachten over een werkplek vol racisme, intimidatie en angst.

Er zijn veel klachten uitgekomen van huidige en voormalige werknemers over de manier waarop de show werd uitgevoerd. Hierna zijn er verschillende personeelswijzigingen aangekondigd om de problemen aan te pakken.

In de nasleep van aantijgingen tegen DeGeneres en de show, hebben sommige beroemdheden zoals Kevin Hart en Ashton Kutcher het voor de presentatrice opgenomen, terwijl anderen zoals Brad Garrett en Lea Thompson het gedrag van de komiek 'algemeen bekend' noemen.

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Ellen DeGeneres

Populair nieuws