Ook deze 'Game of Thrones'-acteur vond het einde teleurstellend

Game of Thrones-acteur vond einde teleurstellend

Charles Dance was bepaald niet te spreken over het einde en zou een petitie voor een nieuw achtste seizoen tekenen.

Jim Pedd, 21 augustus 2020 om 06:00

Acteur Charles Dance was vijf seizoenen lang te zien in Game of Thrones. Daarna kwam zijn personage, Tywin Lannister, om het leven. Dance blijkt de serie gevolgd te hebben, maar is niet te spreken over het einde.
Tijdens een interview met Pop Culture, vertelde Dance dat hij de finale maar niets vindt. Sterker nog, de acteur was simpelweg teleurgesteld in de laatste afleveringen en zou zelfs een petitie tekenen voor een nieuw seizoen.

Lees ook: 'Game of Thrones'-schrijver mist cruciale deadline

Petitie tekenen
“Als er een petitie zou zijn, zou ik ‘m tekenen. Ik bedoel, ik heb het gezien. Ik bleef de serie kijken, zelfs nadat ik op de wc dood ging. Gewoon omdat ik vond dat het een fantastische televisieserie was, weet je wel? Ik had echt het geluk om er onderdeel van te mogen zijn. Ik hield ervan en er waren heel wat verhaallijnen waarvan ik mij echt af vroeg waar het heen zou gaan. En ik weet dat de finale heel bevredigend was voor heel wat mensen. Maar ook dat deze mensen flink teleurstelde. En ik vrees dat ik in het laatste kamp val,” aldus Dance.

Lees ook: 'Game of Thrones'-ster doneerde bijna voor remake finale

“Ik geloof dat David en Dan de lat echt hoger gelegd hebben als het aankomt op het schrijven van scenario’s voor televisie. Ze zijn echt fenomenaal. Maar het einde was wat teleurstellend.”

Bron: Pop Culture

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Charles Dance

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws