search
Verhaal een van de 'Star Wars'-series onthuld?
Series / Nieuws

Verhaal een van de 'Star Wars'-series onthuld?

We zouden te zien krijgen hoe Ben Solo uiteindelijk echt ten val is gekomen.

Het verhaal gaat dat er een spin-off ontwikkeld wordt van de Star Wars-vervolgfilms, die geheel moet gaan draaien om Kylo Ren. Althans, om zijn eigenlijke identiteit en dat is natuurlijk die van Ben Solo. Het zou een van de negen series zijn die Lucasfilm in de maak heeft voor streamingdienst Disney+, al is nog niet zeker of het een live-action of een animatieserie moet worden.

Het gerucht gaat dat de serie zou moeten draaien om het verhaal van Ben Solo, voordat hij Kylo Ren werd. Van Kylo Ren weten we al zo'n beetje alles wat we willen weten, zoals de oorsprong van zijn obsessie met Darth Vader en hoe hij verleid werd en viel voor de Dark Side van de Force. Maar van Ben weten we eigenlijk nog niet zo heel veel.

Lees ook: Derde seizoen 'The Mandalorian' niet vertraagd

Ben Solo
In de comics The Rise of Kylo Ren leerden we al iets over de val van Ben Solo. Maar we zagen toen vooral de belangrijkste hoofdlijnen, zoals Ben die de tempel van Luke Skywalker in brand steekt, een band opbouwt met Snoke en hoe hij de Knights of Ren leerde kennen. En hoe hij 'Ren' doodde en verving als Kylo Ren.

Lees ook: Eindelijk gaat het de nieuwe 'Star Wars'-serie voor de wind

De comics hintten vooral naar een bredere geschiedenis en die zouden we dan te zien krijgen in deze spin-off serie. Die draait dan om de jaren waarin Ben Solo met Luke Skywalker train ten zich ontwikkelt tot een vaardige Jedi.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen