search
Netflix voegt deze topseries toe in september

Netflix voegt deze topseries toe in september

Het is een hele rits nieuwe series die je kan streamen vanaf september.

Jim Pedd
Netflix komt in september met heel wat toffe nieuwe series. Vandaag zetten we voor je op een rij wat je allemaal nieuw mag verwachten op de streamingdienst.

YOUNG WALLANDER (3 september): In deze Netflix Original volgen we de pas afgestudeerde politierechercheur Kurt Wallander. Hij onderzoekt zijn eerste zaak.


AWAY (4 september) : Een Amerikaanse astronaut worstelt met het idee dat ze haar echtgenoot en dochter moet achterlaten om te vertrekken op een gevaarlijke missie in de ruimte.


RATCHED (18 september) : Een jonge zuster die werkt in een gekkenhuis wordt een bitter monster voor haar patiƫnten.


JURASSIC WORLD: CAMP CRETACEOUS (18 september) : Zes tieners zijn op een avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar. Ze moeten samenwerken om te overleven als dinosaurussen losbreken.


JACK WHITEHALL: TRAVELS WITH MY FATHERS seizoen 4 (22 september) : Jack Whitehall onderneemt een reis van zijn leven met vader Michael. De twee gaan onder meer naar het zuiden van Aziƫ.


A PERFECT CRIME (25 september) : In april 1991 wordt Detlev Rohwedder, het hoofd van het Oost-Duitse Treuhand, vermoord. Een inspectie van de moordplek onthulde drie zaken: een plastic stoel, een handdoek en een brief waarin de Rote Armee Fraktion de verantwoordelijkheid opeiste. Maar de moordenaar is nooit opgespeurd.


JANE THE VIRGIN seizoen 5 (27 september) : Het vijfde seizoen van de serie over de jonge katholieke vrouw Jane die zwanger werd, is te zien.

Aanbevolen artikelen