Netflix geeft briljante 'Warrior Nun' nog een seizoen

Netflix geeft Warrior Nun nog een seizoen

Warrior Nun is straks ook voor een tweede seizoen te zien op streamingdienst Netflix!

Jim Pedd, 20 augustus 2020 16:53

Netflix heeft besloten zijn serie Warrior Nun, gemaakt door Simon Barry, een tweede seizoen te geven. De serie debuteerde zes weken geleden op Netflix en is gebaseerd op de gelijknamige manga. De hoofdrol was voor Alba Baptista, die als Ava Silva te zien was.
Silva is in de serie een 19-jarig weeskind dat helemaal verlamd was. Maar als een echte superheld een heilig artefact in haar rug verbergt, kan ze ineens staan en kan ze lopen. Silva is nu ineens deel van de Order of the Cruciform Sword en moet het opnemen tegen demonen.

Lees ook: 'Warrior Nun' seizoen 2: Dit moet je weten

Tweede seizoen
Showrunner Simon Barry laat nu weten dat de serie een tweede seizoen krijgt. Op Twitter deelde hij een video waarin we zien hoe hij de cast het mooie nieuws vertelt en hoe blij iedereen is. Bovendien hebben ze het in de video heel kort over hoe geweldig het was om aan de serie mee te werken.

Lees ook: 'Warrior Nun' ster Alba Baptista heeft heel wat harten veroverd

Het nieuwe seizoen zal vermoedelijk dieper duiken in de religieuze, politieke en relationele thema’s die aan de basis liggen.Lees meer over: Warrior Nun, Netflix, Simon Barry, Alba Baptista

Populair nieuws